IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът по БДС – само при интерес от клиента


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
до 16
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
като гледам как сте го започнали, защо не сложите и малко кисели краставички в сместа ?!
отговор Сигнализирай
19
Вътрешен
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
до Външен:Прайм, праим.... леба си е леб!
отговор Сигнализирай
18
Външен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Ах бе Българи, един хляб не може качествено да направите
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
12 и ние сме на пекарна, но брашното като е кофти...няма шанс за добър хляб
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
До 3Толкова пъти съм месил хляб вкъщи и винаги е ставал превъсходен. Рецепта:Пълнозърнесто брашно Грахам1/3 бяло брашно (от общото количество)Овесени ядкиСлънчогледови семкиТиквени семкиКафена лъжичка мед за дрождитеМаяВодаТова нещо излиза 1лв. и е превазходен и питателен.
отговор Сигнализирай
15
Хаджи Ахил
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Хубавият хляб става от хубаво брашно. Преди много години хлябът беше вкусен без подобрители защото сортовете пшеница, които се сееха тогава даваха хубаво брашно, но добивите от тях бяха ниски. Сегашните сортове дават високи добиви, но са нискокачествени и брашното от тях не е добро.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
фурната на кв.Драгалевци помните ли я?Бях дете '80-те и търчах с една торба за хляб,а опашката се виеше по 100 метра дълга от по трима в ред.Хляба излизаше топъл топъл сигурно над 80 градуса и докато го занеса до нас торбата се намокряше от вътре.А колко вкусен бе с масълце отгоре и кашкавал от жълтите големи пити....еххх
отговор Сигнализирай
13
keke25
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
И аз помня самуните...обожавам селския хляб.Беше един кръгъл...страхотен.Вече го няма.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
От 2м. не купуваме хляб. Взехме си домашна хлебопекарна. Пробвах брашна от 6-7 мелници, докато накрая намерих една асеновградска мелница-от нейното брашно хляба става истински, мек и вкусен-забравен вкус!
отговор Сигнализирай
11
до 7
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Колбаси не ям.Каймата ми се прави пред мен...поне се опитвам да контролирам нещо което мога.Не че месото не е наблъсксно с химикали де...но поне е месо...
отговор Сигнализирай
Новини