Последният път, когатоправих хляб в домашна пекарна бе преди 1 година и последното брашно имапе вкус ***. Не знам какво слагат в брашната. Добре, че не се отровихме.
отговорСигнализирай
А бе едно време от фурната на село излизаха такива самуни, че докато се прибера единия го изяждох ей така без нищо ...... та съмнявам се тогава някой на село да е чувал за подобрители , набухватели и т.н. Просто сега от едно нищо (брано от фуражна пшеница) с много добавки ни убездават че имаме един прекрасен краен продукт.Много мои колеги използват домашни хлебопекарни и съм вкусвал от техния хляб и много ми харесва....Така че ако пуснат такъв хляб на магазина ще го купувам ... ако го докарат
отговорСигнализирай
7
do 6 преди 14 години
22
ti sega nishto ne kaza:) hlqba li ti e nai golemiq problem?ami salamite koito kupuvame da ne sa hubavi nqma da ti govorq za oshte hrani che nqma da stigne cqla vecher:)
отговорСигнализирай
6
Анонимен преди 14 години
131
Обмислям да си купя пекарна за хляб за в у къщи.Поне ще знам какво ям.Сега има избор на хляб но повечето е с ужасен вкус на синтетика.
отговорСигнализирай
Смешните милиционерски напъни да контролират всичко, включително и хляба, ще завършат, както завърши малоумната идея за стандарт "Стара планина" при колбасите !
отговорСигнализирай
3
Анонимен преди 14 години
612
Бил сьм хлебар,ако не се сложи подобрител този хляб няма да го вземе никой по магазините.Няма вид и всеки ще си мисли че е някакво менте.
отговорСигнализирай
2
Qni преди 14 години
32
i kolko shte struva hlqba? 3lv?vse pak kachestvoto opredelq cenata...
отговорСигнализирай
1
Анонимен преди 14 години
160
Ако не се слагат подобрители и оцветители всъщност хляб няма да излезе при качествата на брашната които използват.Всъщност рецептата на хляба е брашно,вода мая....друго няма
отговорСигнализирай
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години