IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът по БДС – само при интерес от клиента


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

10
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Последният път, когатоправих хляб в домашна пекарна бе преди 1 година и последното брашно имапе вкус ***. Не знам какво слагат в брашната. Добре, че не се отровихме.
отговор Сигнализирай
9
Желев до 1
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Защо не сложиш и малко сол,а ?
отговор Сигнализирай
8
Коматче
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
А бе едно време от фурната на село излизаха такива самуни, че докато се прибера единия го изяждох ей така без нищо ...... та съмнявам се тогава някой на село да е чувал за подобрители , набухватели и т.н. Просто сега от едно нищо (брано от фуражна пшеница) с много добавки ни убездават че имаме един прекрасен краен продукт.Много мои колеги използват домашни хлебопекарни и съм вкусвал от техния хляб и много ми харесва....Така че ако пуснат такъв хляб на магазина ще го купувам ... ако го докарат
отговор Сигнализирай
7
do 6
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
ti sega nishto ne kaza:) hlqba li ti e nai golemiq problem?ami salamite koito kupuvame da ne sa hubavi nqma da ti govorq za oshte hrani che nqma da stigne cqla vecher:)
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
Обмислям да си купя пекарна за хляб за в у къщи.Поне ще знам какво ям.Сега има избор на хляб но повечето е с ужасен вкус на синтетика.
отговор Сигнализирай
5
пекарче
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
първо трябва стандарт за брашното и тогава за хляба
отговор Сигнализирай
4
Ха-ха-ха ... !
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 12
Смешните милиционерски напъни да контролират всичко, включително и хляба, ще завършат, както завърши малоумната идея за стандарт "Стара планина" при колбасите !
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 12
Бил сьм хлебар,ако не се сложи подобрител този хляб няма да го вземе никой по магазините.Няма вид и всеки ще си мисли че е някакво менте.
отговор Сигнализирай
2
Qni
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
i kolko shte struva hlqba? 3lv?vse pak kachestvoto opredelq cenata...
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Ако не се слагат подобрители и оцветители всъщност хляб няма да излезе при качествата на брашната които използват.Всъщност рецептата на хляба е брашно,вода мая....друго няма
отговор Сигнализирай
Новини