IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Купуваме повече сирене с палмово масло, отколкото по БДС


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

56
БГ
преди 10 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Знае ли човек в кое сирене какво има.
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 21 Не харесвам 9
така е при герберастите - народът яде ***, спират му влаковете, увеличават му тока и му замразвяват доходите
отговор Сигнализирай
54
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Заглавието внушава че ние предпочитаме да купуваме.А това не е вярно.Просто сме принудени да купуваме ***.
отговор Сигнализирай
53
мандраджия
преди 10 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
Сиренето се познава най лесно с ножа. При рязането ножа бял ли е от полепнало сирене 1000% е от палма. Сиренето от чисто млеко не полепва по ножа.
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
*** си заслужават съдбата, да се тровят със своята алчност
отговор Сигнализирай
51
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
ДО 50. РАСТИТЕЛНИТЕ МАЗНИНИ СА ПО ВРЕДНИ ОТ ЖИВОТИНСКИТЕ ЗАЩОТО РАСТИТЕЛНИТЕ СЕ ТОПЯТ ПРИ 42 ГРАДУСА. ДОКАТО ТВОЯТ ОРГАНИЗЪМ ИМА САМО 36 ГРАДУСА. СЛЕД КАТО ОРГАНИЗМА ТИ НЕМОЖЕ ДА ГИ РАЗТОПИ В ОРГАНИЗМАТИ ОСТАВАТ ПЛАКИ КОИТО ТИ ЗАПУШВАТ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ. СЛЕД ТОВА ПРАВИШ ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ СИ ОТИВАШ МЛАД ЗЕЛЕН.
отговор Сигнализирай
50
до BG
преди 10 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Tи затова си такъв мутант:D Ние обаче си гледахме на село само качествени храни.
отговор Сигнализирай
49
междунар. журналист
преди 10 години
Харесвам 4 Не харесвам 11
Интересно в Западна Европа могат да ги ядат , но при нас са вредни. Сигурно Германците и Французите са по прости от нас и по бедни. Другари хайде спрете с тези поръчкови статии на др. Зоров бивш партиен секретар на Своге .
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
КАЧЕСТВЕНОТО СИРЕНЕ СЕ ПОЗНАВА ПО ШУПЛЕСТАТА СТРУКТУРА. АКО Е ГЛАДКО КАТО АСВАЛТ ЗАНЧИ Е ОТ ПАЛМА. В ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ ПРЕДЛАГАТ ПО БДС СИРЕНЕ НА 10 ЛЕВА КГ. ОБАЧЕ НЕЕ НИКАКВО СИРЕНЕ А Е ПАЛМА. ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО КУПУВАТЕ СИРЕНЕ ПО БДС. КАШКАВАЛА СЕ ПОЗНАВА ПО ТОВА ЧЕ КОГАТО ГО РАЗЧУПВАТЕ СЕ КЪСА НА КОНЦИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ОТ МЛЯКО И Е ОТЛЕЖАЛ. АКО Е МЕК КАТО ГУМА ТОВА Е ПАЛМА.
отговор Сигнализирай
47
икономист
преди 10 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
В България 90 % от собствениците на мандри за сирене и кашкавал са назначени капиталисти от БКП-БСП-ДС . Как точно ще ми обяснят не е важно , но при изкупна цена на млякото около 50-60 стотинки сиренето е около 10-12 лв. а кашкавала от 14-20 лв. Същевременно мине не мине и хоп вносното не било хубаво , защото е евтино . Другари вие никога няма да станете нормални работодатели затова трябва да фалирате и да дойдат млади и умни хора .
отговор Сигнализирай
Новини