IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът ни: Консерванти, подобрители, коректори...


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

74
Земеделец до 74
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
*** кой Зърнопроизводител прави по 900 кг на декар пшеница бе ти улав ли си или просто така наизуст говориш и по инерция. И то в тези климатични условия жеги всичко изгоря в Европа. От пшеница повече от 400 -500 кг на декар никкога. В българският хляб няма един грам пшеница всичко е прахоляк от дъното на чувалите в Турция препродаван с изкуствен царевично животински фураж и 10 вида подобрител за да бухне и да стане това,което наричаш хляб,
отговор Сигнализирай
73
Шаран-БГ
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Никой не може да произведе качествен хляб от фуражна пшеница с добив от около 800-900 кг от декар ! На вид може и да я докара...... Хубавият, качествен и полезен за човешкия организъм хляб, ставаше от хлебната пшеница, чиито добив достигаше максимум 360 кг/дк. Това "чудо" го имаше до средата на 50 -те години на миналия век. Гордостта и алчността ще погубят този свят !!!!
отговор Сигнализирай
72
диверсии разни
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Срещу БЪлгария още е в ход нагла диверсия провеждана от обсебени от терористи американски с епц служби подават реките.Тровят с хляб и хлор токсична вода милиони.хляба слагат пси активни наркоспец добавки с цел моделиране на поведение и манипулиране на избори..Менкат на власт нагло престъпни групировки маскирани като партии с цел ликвидация на БЪлгарите .
отговор Сигнализирай
71
Късно е!
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Стигнахме до положението да очакваме вече информация КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ у нас без опасност за здравето! Особено жалко за хубавите умни деца в държавата ни. Алчност, глупост, жестокост ще погубят човечеството. Надежда всяка оставете за връщане към моралните ценности и нормалните взаимоотношения!
отговор Сигнализирай
70
э23
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Консерванти има в този специалния хляб, който стои сума ти време на рафта и нищо му няма. Този обикновения заводския по 1 лв., определено е без консерванти. Той на 3-ия ден става твърд. Пък и те консервантите струват пари. Само вит. С слагат в него и това е. Затова след 3 дни си е вече твърд.
отговор Сигнализирай
69
Един в Канада
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Тука има 10 вида хляб,но всичките-негодни. Списъкът със съставките-колкото Война и мир (една много дебела книга).Принудих се да си меся/пека сам хляба. Не съм сигурен брашното колко процента брашно съдържа ама поне освен него друго в моя хляб няма (е, и вода,мая и сол де)
отговор Сигнализирай
68
Хляб
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
До ЧиновникЕдно време, хлябът беше евтин, защото се дотираше от държавния бюджет и то не малко. А сега го няма май това. Реалната цена на хляба е далеч по-скъпа от цената на дребно. Но явно малко се заплаща на производителите както на хлебно зърно, така и на хлебопроизводителите!
отговор Сигнализирай
67
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Хората които работят в месарски цехове не искат да ядат колбаси ! - сигурно защото са много хубави и не искат да преяждат.
отговор Сигнализирай
66
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 8
Точно в Лидъл има салам без нитрити и консерванти. Потърсете го с етикет с зелено на него и надпис Clean label и Pure под марката Пийкок. Само че е по-скъп и е с малка трайност. Така че не пишете наизуст.
отговор Сигнализирай
65
Весела
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
До SAFCВ пекарна БезЕта - истински хляб с квас, не само ръжен
отговор Сигнализирай
Новини