IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът ни: Консерванти, подобрители, коректори...


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

54
Чиновник
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Простолюдието масово се мислите за големи тарикати. Но има и по-големи тарикати от вас, които печелят добри пари от това, че сте *** като налъми. Ако започнат да ви продават качествен хляб няма да го купувате първо защото ще бъде два пъти и половина по-скъп. Искате евтино, ето ви евтино.
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 3
некакъв защитник или адвокат на лидл има тук.Бг продукцията може би е единствената във въпросната верига от която не трябва да се плашиш. Всички останали неща, внос със съмнително качество . Унгарците и чехите не случайно реваха, че западните фирми имат двоен стандарт спрямо качеството на продуктите за изтока, а според някои за бг е дори тройно по ниско качеството.Яж си фипрониловите майонези и оцветените лидълски салами, но не вменявай в хората и те да го правят.
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
до 51хахахахахаПроизводител съм.Продавам и на Лидл,и на по-малки търговци.Стоката ми е една и съща!!!Вярно за Лидл със специални етикети,но не и със специално съдържание.Много наивност видях тук из коментарите!Който не е производител или доставчик в Лидл може да си трае.И аз не разбирам от ядрена физика и затова не коментирам.
отговор Сигнализирай
51
анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
2 дни на стаина температура и почва да хваща мухьл 300 гр на стратос 99 ст
отговор Сигнализирай
50
Глутенозависим
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Господа притеснени от глутена, може ли да ми дефинирате какво точно е глутен и защо ви е страх от него? Освен това, хлябът няма как да е нездравословна храна и никога не е бил. А храната в промишлени количества няма как да се произвежда чисто. Има твърде много гърла за хранене и ограничено производство. Няма как да се мине без примеси. И в миналото и сега. Но сте оцеляли и все още оцелявате, така че не виждам защо сте се разкрякали толкова.
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 5
Само не мога да разбера защо се пишат такива глупости! Как точно хлябът ще набухне като се сложи консервант? Ако филията сивее или кафенее абсолютно не доказва по никакъв начин, че хлябът е направен от вносна пшеница! Абсолютна глупост е да се каже, че в лимеца има нула глутен! Той може да е много малко, но го има. А "шрота", за който говорите (демек смилане на цялото зърно) е пълнозърнесто брашно!!Направо не вярвам на очите си!
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 15
Българските фирми, произвеждащи за ЛИДЛ нямат продукция по другите магазини, произвеждат храни с високо качество, обвързано със стандартите на веригата ЛИДЛ.Затова не се променят всеки месец, както в други магазини.Храната и питиетата са качествени и вкусни, електроуредите са надеждни, а и с 3 години гаранция!Не искам и да чуя за магазин с български собственик!
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Поредния голям разбирач, излязал да се прави на интересен - глупост, клише, глупост, пак клише и т.н.
отговор Сигнализирай
46
ds
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Съгласен съм с коментарите за ЛИДЛ , хляба им наистина е хубав . Разбира се аз го оценям на вкус , не мога да коментирам показателите му . Забелязах обаче , че при другите стоки на ЛИДЛ анализите на качеството се правят от външна фирма , което е много добра практика . Надявам се и с хляба им да е така , макар че не съм виждал да е отразено на етикета или някъде другаде
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
От години си правя хляб. Пълнозърнест - само тип 1850, въпреки по-малкото съдържание на глутен. Бяло брашно не слагам. Пуснаха в едрова верига пълнозърнесто тип 1850 на Софимел - по 10 бр. Днес преди да излезна за работа си забърках един в хлебопекарната за 2 мин. Понякога слагам различни семена - сусам, лен, слънчогледови, тиквени семки, дори сушени домати, маслини, стафиди ... Става супер. Децата много го харесват препечен на тостера. Препоръчвам, който има възможност да си прави хляб!
отговор Сигнализирай
Новини