IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Чипс, всяка трета вафла, бисквита - с отровния акриламид над нормата!


Обратно в новината

Коментари Коментари

28
Чочо
преди 5 години
Харесвам 47 Не харесвам 3
Щом има хора,които купуват кремвирши при направата на които нито едно животно не е пострадало ,купуват шоколади и бонбони тъпкани с палмово масло ,което ви задръства кръвоносните съдове,купуват чипсове и др.подобни *** опаковани в шарени опаковки,салами тъпкани с Ета и стотици други продукти ,които не заслужават дори да ги погледнеш камо ли да ги консумираш, ще има и тарикати производители,които ще богатеят на наш гръб.
отговор Сигнализирай
27
До 24
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 6
Защо мислиш че чуждите производители не слагат химия в храните:)В хранителната индустрия вече всичко е химия и добавки.Без химия и интернет няма живот.Без химия и добавки как ще се изхрани населението на земята?Раята не иска хляб и боб.Иска чипс,суджук,ракия и чалга.
отговор Сигнализирай
26
ГЛАДЕН
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 4
И СЕГА КАКВО -КАМЪНИ ЛИ КЕ ЯДАМЕ
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Не ви пишат за натуралните селски продукти или хляб,а за "индустриално(!) произведени храни"!Защото в магазините има и много полуготови продукти,които се приготвят домашно,но съдържат всякакви неща още преди да ги приготвите.А при прегряване,в олиото се образуват вредни вещества по принцип,затова олиото се изхвърля след употреба,фритюрниците са удобни,но не са за предпочитане именно заради това,използвайте ги по-рядко.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 33 Не харесвам 0
Защо масово се трият мненията на хората?
отговор Сигнализирай
23
До 23
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
Аз чета етикетите/доколкото може да им се вярва/и не ям подобни продукти,но има хиляди хора,които го правят и тровят децата си.Трябва да има контрол и забрана за вредните продукти на пазара,защото никой няма време часове да чете етикети в магазините.И не е нужно,ако има отговорни органи за това.А темата в статията е по-различна,но няма лошо да споменем и за още по-вредни субстанции,които се влагат от нашите производители,тъй като са по-евтини и им осигуряват по-високи печалби.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 6
До ЕдинЩо толкова държиш да говориш глупости?
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
До 20Нищо общо с темата на статията. Тук не става дума за добавки става дума за химическа реакция. Отделно научете се да четете етикетите. Като не искате нещо не го яжте.
отговор Сигнализирай
20
Един
преди 5 години
Харесвам 43 Не харесвам 3
Препечена филийка- отрова, пържени картофи- отрова, евтини и обикновенни вафли и бисквити- отрова, печена на фурна пита (понеже се пече над 120 С- отрова...... Виж например сирене без мляко, мляко без мляко, салам без месо, ГМО и монсанто-глифозиди, е те не са отрова. Хората от хилядолетия пекат хляб, картофи, кестени и каво ли не и се храни с това. Човечеството доживяло хиляди години. Три, световни войни и чумата не са го убили, но сега няма да си печете филийки, щото ЕС не дава!!!!!!
отговор Сигнализирай
19
о
преди 5 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Яжте варени картофи.
отговор Сигнализирай