IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Чипс, всяка трета вафла, бисквита - с отровния акриламид над нормата!


Обратно в новината

Коментари Коментари

18
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 4
Като чета коментарите пак сте прочели само заглавието...
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
До 18Ако си прочел и си разбрал ще знаеш, че няма значение къде и от кого са отгледани. Химическата реакция няма нищо общо с това.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 3
От това, което прочетох дори пържените картофи, които си приготвям у дома и съм отгледал сам в нивата ми съдържат акриламид.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 61 Не харесвам 5
Докато не се цитират имената на марките, подобни изследвания за абсолютно безсмислени.
отговор Сигнализирай
14
До House M.D.
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Става дума за скорбяла, не за нишесте. В хляба има предимно нишесте, ако е бял.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
До PenОтдавна съм спрял да ям такива *** като вафли , кроасани и подобни--е то е ясно ... нали за това е пусната и тая статийка - като сладкарски "зов за помощ" )
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 31 Не харесвам 2
Не се косете, скоро ще ви поникнат крила и ще може да отлетите на юг.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 34 Не харесвам 4
Обикновените бисквити и вафли пораждат най-много притеснения--то, че е отровно и води до рак е ясно.това, което прави впечатление обаче е факта, че се акцентира или направо натъртва, че именно в "обикновените" бисквити и вафли било най-опасно, демек - в най-евтините! Т.е. купувайте скъпите - там "няма"! вЕрно ли ?пп. абе да не би балона на консумацията да се пука и при сладкарството?! баси май-ката, до там ли допълзя тоя балон ))пп затваряй люковете, притегни коланите - следва потапяне
отговор Сигнализирай
10
Елемаг
преди 5 години
Харесвам 34 Не харесвам 2
До 2;Какво правят тия по контрола на храните ли?Ми избиват на хората овцете и те лишават от екологично чиста храна, естестествено.Виж "Аспасия" за пиене, можеш да си купиш от всякъде. Е тва правят тия от храните!!!
отговор Сигнализирай
9
Тооо
преди 5 години
Харесвам 57 Не харесвам 2
То в България въобще има ли нещо с което можеш да закусиш. Всичко е пълно с химия и води до генни мутации и от там до рак, като не броим затлъстяването и изкуствените мазнини, които добавят и организма не може да ги разгради. Собственицитена сладки и тестени изделия станаха милионери от ***, които продават,а саламите ги правят от кости смлени до каша и огризки.
отговор Сигнализирай