IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията отварят след 6 май, но какво притеснява собствениците?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

29
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
Този вирус и карантината ви превърна в още по големи злобари В един ресторант няма само собственик има още куп хора които си иакарват прехраната и подържат семейство.
отговор Сигнализирай
28
стига рИвеха
преди 4 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
когато хората бяха недоволни от тъпите ви изцепки и среднощните зулуми, когато не можеше да се спи от вас, с яката музика дето дъни до среднощ и пияните ви клиенти, крещейки като откачени... на вас ви беше екстра. Колко пъти ми се е налагало да звъня на 112... Стойте си затворени!
отговор Сигнализирай
27
не ми дреме
преди 4 години
Харесвам 17 Не харесвам 3
ич не ми дреме за тъпите кафеджии и т.н. В заведенията, когато одираха кожите на клиентите, им беше ок. Ами, нека ся повисят с празни маси, аз не знам кой разумен човек ще литне на кръчма в тази обстановка.
отговор Сигнализирай
26
кафе
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Във възможно най-идеалния случай трябва ресторантьорът да даде сума ти пари за маски ръкавици и дезинфектанти. В изобилие да ги има за екипа, както и за посетителите. Ако е с акъла си, да предлага истинска храна, а не замразени субпродукти. Сервитьорите - душ и дезинфекция преди и след работа. И чистене, чистене и пак чистене и дезинфекция на маси, столове, настилки, супермашини за миене на съдове.... А това са пари, много пари. И ще вдигне цените. И ходенето по заведения ще стане елитарно нещо!
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 24 Не харесвам 4
Какво искат всъщност. Да е като по-рано. И те знаят, че няма как. И дали работят кръчмите ми е последен проблем. Поне още 3-4 месеца ще пропусна да им ям полуфабрикатите. На повечето места заведенията ще отворят последни. тука им дават право и пак недоволни. Щели да са на загуба, ами не отваряйте. По-рано като криехте оборотите, не плащахте ДДС и осигуровки и персонал ви рабогеше по 12 часа беше нормално. Или като ги изхвърлихте без да им платите обезщетения-пак беше добре. Те ли са най-важните.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
До Веско ХепиХепи е типична закусвалня с надути цени. Половината от манджите не струват. В Пловдив всичките селски гъзари, кифли и дошлите от околните села на мол туризъм се блъскат там. И да не забравиш официалният анцунг и маратонките, че не пускат.
отговор Сигнализирай
23
пари от хеликоптер
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 3
Оказва се че не искат да работят при такива изисквания, по добре държавата да им дадела още пари и да си стоят в къщи. Типично за кръчмарите, те не са свикнали да спазват правила, принципно и данъци не плащат и не си осигуряват работниците, но иначе реват постоянно.
отговор Сигнализирай
22
Хмм
преди 4 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
До Веско ХепиВинаги съм се чудил защо хората мислят Хепи за елитно заведение като това си беше заведение за бързо ядене а не елитен ресторант. Значи отварям едно хале, слагам финни девойки за сервитьорки, бацам цените с 1000% нагоре, окачвам некви картини от незнам автор и имам елитно заведение ли? Аз в закусвални не троша пари
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Кога ще отварят да можем да летим?
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 16 Не харесвам 3
Аз, ако бях кръчмар, нямаше да отворя поне още 2 месеца. Хем тъпанарите от герб ще напишат разпоредбите така, че да подлежа на глоба за това че съм с брада , а утре - за това, че съм без брада, хем хората ще ги е страх да идват. А през това време цъкат заплати, осигуровки, сот, счетоводител, договор със сервиз за касов апарат, договор със служба по трудова медицина... Не, мерси, не бих си го причинил!
отговор Сигнализирай
Новини