IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията отварят след 6 май, но какво притеснява собствениците?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
ресторантьорите
преди 4 години
Харесвам 48 Не харесвам 1
се превръщат в доста неприятна категория. Лично аз планирам лято с много пикници на интересни места сред природата и ми е трудно да си представя как отивам със спокойно сърце и в добро настроение на някое претъпкано място (защото кръчмарите полека-лека ще сближават масите) и се забавлявам там. За хигиената в кухни и зад барове да не говорим!
отговор Сигнализирай
8
сигурно
преди 4 години
Харесвам 48 Не харесвам 1
Сега по кръчмите ще ви гощават със стодневна мръвка !!Няма да стъпя поне два месеца !
отговор Сигнализирай
7
сервитьор
преди 4 години
Харесвам 40 Не харесвам 3
Съжелявам работниците,99% от собственниците са милионери.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 23 Не харесвам 10
споко, пак ще ги затворят до месец като се претъпкат болниците и умрат още няколко медика, нека просто видят че дните на ресторантьорите и кафеджииниците са броени
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Много поучителна статия, въпреки че "диспенкърът с дезинфектант" малко ме озадачи.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 8
До: номер 2Можеш да си чакаш и две години ако щеш.Персоналът на хранителни заведения така или иначе минава през задължителни медицински прегледи - за ***, бактерии, вируси.Вероятно могат да включат и задължителни тестове за коронавирус.А много заведения и сега разнасят храна на адреси, така че едва ли губят много (най-много губят от алкохол).
отговор Сигнализирай
3
Х фактор
преди 4 години
Харесвам 36 Не харесвам 5
Голяма дандания за тези заведения! Сякаш с тях започва светът. То се знае, че ще натъпчат пак масите и хората един до друг. Досега защо били затворени, сега пък губели от малко маси. Да преположим, че чашите някак ще са измити, но дали сервитьорката ще тръгне да бърше с дезинфектант маси и столове след всеки! После със същите ръкавици ще ти пипа чаши, чинии, после ще ти взема пари и връща ресто! И така за всяка маса. Не мога да повярвам, че масите ще са по правилата през 2,5 м. А тоалетната?
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
Проблема е, че разходите ще се покриват трудно в много от по-малките (квартални) заведения, кафето трябва да се вдигне двойно за да съшествуват
отговор Сигнализирай
1
123
преди 4 години
Харесвам 58 Не харесвам 3
Стига мрънкайте, бе! Повече печалба ли ще имате ако просто не отворите и като съвестен работодател плащате на персонал, само за да го задържите, без да работите? Не сте първа необходимост, че да ви има и да работите точно в този момент. В другите държави точно ресторантите ще отворят най-накрая, тук не стига че ви правят лобистка услуга, ми пак недоволни!И откъде накъде точно на вас ще ви намаляват ДДС-то, а не например на лекарства, книги и учебници, като реално цените няма да ги намалите?
отговор Сигнализирай
Новини