IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

8 от 10 козунака по магазините са български


Обратно в новината

Коментари Коментари

11
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
"Качественият козунак трябва да съдържа яйца, а не яйчен меланж" О, повервах! Направо си ги представям как в някое производство всички се събират и чупят няколко стотин яйца едно по едно...
отговор Сигнализирай
10
От 10
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Боядисаните в червен цвят яйца са една благочестива Християнска традиция, предимно Православна ( напоследък и римокатилиците в България взаимстват от Тази Православна традиция) червено яйце е знак за Възкресението на Господ Бог Иисус Христос, за Живота и победата над смъртта, за Надежда и Упование на хората в Бога и Неговата милост, за утешение след трудните моменти. Червеното яйце е пролетна радост за стари и млади, които посрещат Христовото Възкресение.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Най - вкусният Великденски козунак е домашно приготвен. Протестантите са еретици и побъркани хора, много, много да не вият срещу Православните. Козунака и Боядисаните в червен цвят яйца са винаги на Великденската трапеза, защото за разлика от протестантите, православните постят и е напълно нормално след дълъг пост тези храни да присъстват на трапезата им - нищо езическо, просташко и ненормално няма. Боядисаните в червен цвят яйца са една благочестива Християнска традиция, червено яйце е знак за
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Ама китайски козунаци няма ли бе? Това не може да бъде. Аз си искам китайското.
отговор Сигнализирай
7
Бай Иван
преди 3 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
Това че са български не значи че са качествени.
отговор Сигнализирай
6
Извънземен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Дочувам, че Евангелистите, Не признавали нашите празници, яйца козунаци прескачане на огън за здраве..етц.., Обаче признавали книга с неясно съдържание и произход. Даже наричат обидно православните християни Езичници. Мисля, че много им е остаряло четивото и не е адекватно на 21ви век.
отговор Сигнализирай
5
чекист
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До Чети втикетаПалмовата си е скъпа вече, няма файда!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Козунаци ли. Боя вместо яйца. Подсладител вместо захар. Яжте си ги. Аз ще си направя както всяка година домашен козунак с яйца от домошните кокошки които ги снасят. Със захар а не с подсладител. Брашното ми е от нивата а стафидите от лозето. Като ги сравня домашният козунак и купешкият нямат нищо общо.
отговор Сигнализирай
3
Чети втикета
преди 3 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
и ще разбереш колко са фалшиви. Всичко това, което е описано, че не трябва да го има си го има.Че и в много от тях и палмова мазнина/къде без нея/. И консерванти си има и оцветители. Мнооооого са далече от класическия домашен, който майка ми правеше.
отговор Сигнализирай
2
Инспектор
преди 3 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Има ли все още някой който си въобразява,че козунак от магазина може да бъде истински такъв?М?
отговор Сигнализирай