IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

421
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Грамажа на порцията в заведенията за хранене е в сготвено състояние винаги е било така.В менюто на заведението е обявена цена за 100 грама и то в сурово състояние.Които и да го прочете така ще остане с впечатлението ,че си е поръчал 100 грамова пържола за 35 лв.
отговор Сигнализирай
420
marquise
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Не става ясно дали "потърпевшият" е евроантлантик. Изводът на шеф Петров се отнася и за тази категория българи, които са на гурбет в чужбина.
отговор Сигнализирай
419
шмatka
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
Ето заради такива простотии в българията никой не ходи на *** ви!Ама представете си било месото супер качество, било мраморирано и още не знам какви си дивотии! Че аз няма да слагам пържолата като ценност в рамка и да се снимам с нея ,а ще я ям! И все пак пържолата е месо ,което после ще стане на гооовно!
отговор Сигнализирай
418
Комунист
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
Пригожин е по добър готвач от този .
отговор Сигнализирай
417
aa
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
льолйо гледай си тъпите *** и не ръси мозък. немаш толкова, тоя па дръгнал да обижда ауууу. ГОТВАЧУ
отговор Сигнализирай
416
Бански
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Така е съгласен съм но има един проблем.няма как да се докаже че месото е точнно това за което горе посочебия готвач обяснява.защото в бг да ннямаш вяра на никой.
отговор Сигнализирай
415
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
Ами шеф Петров да отиде до Мазу във Варна и да каже какъв е този стек. Би трябвало да имат документи, ако месото е такова, каквото той казва и за каквото го продават.Да не се окаже, че рибая е от някоя нашенска крава Милка и изобщо не е по никой стандарт. :-) Сега слушах че правели проверка на ресторанта, но човека който говореше изобщо не разбираше от такова месо и дали ще търси документи не е ясно.
отговор Сигнализирай
414
1
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Няма срамна професия, кой каквото може прави за да си изхрани семейството, нооооо някакъв шеф?????? ....... амчи това си е готвач да дава акъл и да спретва такива назидателни изречения не бива!
отговор Сигнализирай
413
Пропов
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 7
Е верно пълно с невежи тук. Да сме си теглили пържоалата като ни я сервират. Ами грамажа официално е в сурово състояние. Нали така влиза в кухнята и в тигана. Как да ти предвиди готвача колко вода и мъзга ще пусне. Ще ви лъжат и ще ви мамят и ще ви скубят, щото сте кокошки.
отговор Сигнализирай
412
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 3
Да не е позлатено? Трябва да нямаш мозък за да поръчаш такова месо дори и да имаш възможности ! А този Петров дето пише пълни глупости, само като му гледам външния вид и най-евтината порция не бих си взела.
отговор Сигнализирай
Новини