IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

411
шефа на шефа
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 2
Кой на колко, и какво продава, си е негова работа.И ужилените май не са и прочели нито какво поръчват, нито разфасовката.Но е било редно сервитьорката във въпросното заведение да им обърне внимание, или поне така е коректно.Това, което впечатлява повече,е клозетния израз на някакви шефчета налазили всички електронни медии, които се фъргат като Матросов на амбразурата в защита на безобразно ценообразуване на парвенюшки изг*зици със съмнително качество и произход.И до един са забележително прости.
отговор Сигнализирай
410
Нема такова животно
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 0
Обявената цена на месото беше за месо в сурово състояние,а това е малко подвеждащо.То е като да купиш шпеков сушен салам,ама да го платиш във сурово състояние.Ами подвеждащо е.Все пак не сме на Ривиерата,нали?
отговор Сигнализирай
409
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
-Келнер, сметката.-650 лева с бляк на *** пражолките.-Ама ние не ядохме такива пражолки.- 4,50 тогава.
отговор Сигнализирай
408
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 0
Бляк Гнусс брак от екарисажа. Проверили са най-скъпото месо в нета и са го избичили в менюто между таратора, хляба на филии и кебабчетата. Предлагат даже готова паста с маргарин "шокакадова наслада" от Билата.
отговор Сигнализирай
407
Теле
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 1
"Известният готвач Борис Петров...." спрях да чета още на първото изречение.
отговор Сигнализирай
406
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 1
Правилно пишат по-долу - от заведението могат ли да докажат с документи произхода на това месо? Да не се окаже, че е от нашенска крава, пратена в кланицата заради това, че вече е спряла да дава мляко? И готвачът да докаже как точно е приготвил рибай стекът? Дали изобщо е чувал как се приготвя месо от подобна класа?
отговор Сигнализирай
405
Пропов
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 9
Ама верно България е пълна с ***. Нали има менюта бе хора. Сядаш четеш, като нещо не ти е ясно - питаш. Никой няма да ти направи пържоли за 500 лв. току така. Нали му е ясно че можеш да ги откажеш. Просто българина обича да се тежкари. Не пита за цена ами щрака с пръсти и вика - Гарсон, 2 пъти специалитета на заведението. Щото да питаш за цени , еле па да откажеш ако ти е скъпо , се смята за излагация от местните велможи. Е , на ти тузарлък сега. Гъзарията не е за всеки!
отговор Сигнализирай
404
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 2
То цяло теле струва колкото една пържола от него,колкото и селектирана да е.Това е измама,кой може да познае каква е пържолата и как може да го оспори ако познае,че е от кауфланд
отговор Сигнализирай
403
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 23 Не харесвам 2
В ресторанта на Том Керидж Hand and Flowers( 2 звезди Мишелин) тристепенно меню струва 155 паунда. Тоя иска горе-долу толкоз за вечеря в някакъв хоремаг!
отговор Сигнализирай
402
Men
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
В Гърция и 3к може да е, но ще си струва. Заради обстановката и обслужването. Когато някоя световнонеизвестна звезда дойде да почива на нашето Черноморие тогава си правете сравнение. До тогава - селото със скариди лайнарки ще продължава да е няколко класи над вашите кръчми.
отговор Сигнализирай
Новини