IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

371
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 37 Не харесвам 0
Света се е превърнал в едно много тъжно място щом готвачите вече са звезди. Тъжно наистина.
отговор Сигнализирай
370
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 9
В Бг. е пълно с русофили. Плащат и попържат.
отговор Сигнализирай
369
Парвенюта налагат
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
-някаъв стил и желание да се отделят във висше общество ,забраиа на баба си фасула и таратора без кисело мляко само със вода оцетец малко пожълтяла краставичка гергана със семки ,да ,даа знаем ги ние тези нови интелигенти ,коментиращи вина ,вкусове ,съцветия и сезони във разлюляната чаша ,НО едно ще ви кажа човек който пие добро домашно вино само коже да се изсме на някаква щатска или френска селекция това са два различни свята ,същото е и със измислените пържоли ,трюфели и онова със шафрана/
отговор Сигнализирай
368
от мен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 3
знам ,че четеш и ако ти стиска ,поръчваш и ядеша не да смърдиш отпослевсе едно да поръчаш и изядеш омар с цената му и да искаш сметка за цаца послесми не става
отговор Сигнализирай
367
баба мара
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
20 годишно ирландско месо закриваи
отговор Сигнализирай
366
Готвач Манчев !
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
Разбрах че готви само западни специалитети само не разбрах дали готви Фасул,леща ,пиле със ориз ,прясно ,килело зеле ,мусака ,гювеч ,тас кебап .Изял съм един вагон българска скара и от преди 89 и сега ,,,, тези пържоли от специалното теле нямат сос койтода ги отличи и ги пробутам между друг качествен стек от истинско теле ,а не на телето пра дядо му и да е от месна порода дали всеки комсуматор ще посочи щатската пъжола и ще я оцени по високо ? И то бая високо къде 400лв па били малко ,айде бе !
отговор Сигнализирай
365
Катър
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 5
Нормално е в Гърция да е по-скъпо говеждото, защото в цената, освен по-високи данъци и такси, има и морално отношение към бозайниците и използването им за храна от хора, чиято храносмилателна система, може да се задоволи и с друго. Българите не са прости, не са ***, не са грозни, но много от тях са бедни, защото са избрали да останат в България, а в България няма почва за дългосрочен разцъфтяващ бизнес !
отговор Сигнализирай
364
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
ИНТЕРЕСНО КАК НА ТАКИВА *** ПОСТИ КЪЛВЕ МАТРЯЛА ВЕЧЕ НЯКОЛКО ДНИ!
отговор Сигнализирай
363
Не им викахме ШЕФ
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
А ЕЙ ЧИРПАК ЕЛА ТУКА ! Сега на готвача ще му викам шеф ---г...ати и чирпака ! Да го шефосфат във Англия !
отговор Сигнализирай
362
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
До 375: Тази публикация е инспирирана от изказването на самия Шеф Петров. Както се изразяваш " тази гнусария" е само и единствено негово дело статията е базирана на високоинтелигентното му изказване и мнение.Не виждам никой друг който да носи отговорност за нея.
отговор Сигнализирай
Новини