IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

381
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 34 Не харесвам 2
Не е проблема, че пържолите са 650лв, проблема е, че сервитьора не е обяснил предварително за какво става дума. Хората да си преценят дали да поръчат. Това е поредната лоша реклама за нашето море.
отговор Сигнализирай
380
хм
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 3
кога станаха шефове, кога им почерня тиганя отдолу. топ селско гурме със 75% надценка. и му е ефтино. да не би Джейми Оливър да му я напарвил? някой селски тарикат и собственик мутра шкембеля. ден година храни.
отговор Сигнализирай
379
Ром"с
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 2
Направи си реклама тоз "шеф"-готва...95%тук не са и чувал за таквоз същество ,че е имало и се кнаричал шеф-готвач.. .Дебеиллизъм цъфти в нашето общество ..и журналистите му се ловят на въдиците на тоз пишман-манджа и ето той си прави реклама само с едно изказване..и лошата реклама е добра реклама.
отговор Сигнализирай
378
Силвия
преди 1 година
Харесвам 28 Не харесвам 4
Шеф Петров да си гледа манджите. Живеем в България!!!! В нито едно меню не се е предлагало на грамаж месни продукти, освен риба. Тази уловка на този ресторант я сравнявам с тарифата на таксита ( разменяйки цените - престой и първоначална) Да не изразяват мнения готвачи, които не са присъствали на развитието на това животно. Добре, че в кухните е опитвал на аванта, защото се съмнявам опита да е придобит с личен разход
отговор Сигнализирай
377
Квартална шмъркалка
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 0
В тази газета пълно с шефове. Която и статия да отвориш - все шеф се изказва.
отговор Сигнализирай
376
Смел Гибсов
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 2
Хахахахахахахха за 650лв. ще се наям и напия 4 или 5 пъти ....яжтеси ги тея меса за 650лв...
отговор Сигнализирай
375
Случаен минувач
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 0
Те по морето само месо от Небраска готвят. Ако не е от Небраска, направо на уличните кучета го хвърлят. В ресторанта не влиза.
отговор Сигнализирай
374
Всеки
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Втори на тая Земя, като прочете някоя и друга бумага и се поошлайфа с тигана, мах. за година ще стане като теб-ШЕФ. Но...ти ще си останеш вечен Магер, защото друго нищо не можеш. С поздрав Дедо ти Морз от ОК Риболов и от скарите на Буенос Айрес и Монтевидео. Анадън му кашаварино.Ако ти вземат тигана и тенджерата ще ти свршат финикийките и...до къщата от кашон, или контейнер за смет.
отговор Сигнализирай
373
Чирпак Стоянов --
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Еталон във тихоокеанския архипелаг !!! Лична рецепта -съчетание на морските дълбини и бразилската джунгла -- Омар със ананас ,октопод със бразилско глухарче -украсено със на канарче лявото краче държащо щипка зелени водорасли от японско море--- е как няма да си го купя като струва 5000 лв после ще коментирам ,а другите ще цъкат !
отговор Сигнализирай
372
конско
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
не е телешко, но народа се храни . няма как да се разбере . сега ксп 8 месеца изаключение, а после нищо . турчето се е набутало , а там вече няма да стъпи . Утре друг . Има значение как нещо за 130 лв ти взимат 690 . Не е нормално . Татусите за готвачите и веселите предавания са ок, но дестинация или деликатес са странични неща от лакомията
отговор Сигнализирай
Новини