IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

271
ХАхаха
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Като студент правихме един чалъм - преди да излезем на дискотека, пием вкъщи, за да ни е по-евтино. Сега като ви гледам коментарите, мога да ви посъветвам да правите същото - преди да идете на ресторант, наяжте се обилно с хляб и картофи и като идете там, кажете "Бих си поръчал едно Филе Миньон, обаче хапнах в къщи и не съм гладен, дайте ми една гарнитура и Малка ракийка"
отговор Сигнализирай
270
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 5
Добре Петров, хилиш се нагло, а искаш ли да ти замразя усмивката завинаги с един юмрук, после вече нема да те има на тоя сбъркан свят, нема и да се хилиш като коледна лампичка :)))
отговор Сигнализирай
269
мозък личинка
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 4
До МАЛКО ФАКТИТочно така, правилно се ориентираш. Обичаме Русия и съчувстваме на бедните и жадните. Разбра го отлично!
отговор Сигнализирай
268
...
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 2
Ангъс Мангъс, цяла крава излиза колкото Бентли на старо.
отговор Сигнализирай
267
takeaway
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Всеки може да влезне в takeaway, и да види менюто на Мазу, там си е записано Говежди Чък Ай стек Блак - 100 г. 19 лв. Говежди Рибай стек - 36 лв. за 100 гр.
отговор Сигнализирай
266
Упс
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
И КАКВО Е ТОВА МЕСО?! ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ ЛИ ИМА?!
отговор Сигнализирай
265
Отговор
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ето тази джендърска мижитурка наричаща себе си "шеф",явно на проститутките и търговците на дрога посещаващискапания му ресторант, трябва тотално да се игнорира отпотенциалните му клиенти и да се остави да фалира . . .
отговор Сигнализирай
264
Ричард Алибегов.
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 9
Ако ви е скъпо в ресторанта, излезте зад ресторанта и яжте евтино - от казана за смет.
отговор Сигнализирай
263
Е
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 3
Уважавах Ви главен готвач Петров, за самобитността и различния поглед, но с това мнение за плажно заведение Сигурен ли сте, че е сервирано специално месо? Правилно приготвено? Правилно узряло и съхранено? Разходете се до веригите, дори бургерите са Бляк Ангъс. В Англия има избор, 28 или 32 унции. Но дори 28 с леко не достига 1.400 до две, а са три! Как се приготвя неправилно нарязано! По-добре разбирате от мен! Защо?
отговор Сигнализирай
262
Жалък
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
Толкова хора по света без храна, без вода, тоя тука взел да сипе обиди. Безпардонник. Хайде малко свян.
отговор Сигнализирай
Новини