IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

261
МАЛКО ФАКТИ
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 16
Сега ще ви наместя чакрите, защото очевидно не схващате как седят нещата. Така. Ресторантите не са място, на което да си набухаш празния търбух изгодно. Това се нарича столова или кръчма. Ресторанта е място, в което не ходят гладни хора, а хора, които са надживели тази първична нужда да се заситят и пробват различни видове кухня. Не от глад, а заради високият си стандарт. Но няма как да имате висок стандарт, ако подкрепяте Русия - държава, в която населението се храни основно с купон за бедни.
отговор Сигнализирай
260
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
И аз наскоро се подведох и взех такова месо от Лидл за 6 пържоли 70лв, като не бях загледал, че 17лв е бр, пържола, а не кг, но както и да е хапнахме си, но 70лв е едно 650лв друго, това е лудост, бива надценка и алчност, но тук не. Ресторантите имали разходи, затова осигурявате персонала на минималната и продавате от 100 до 1000% печалба и качеството е най-ниско, всеки който е пътувал извън България може да види огромна разлика в обслужване, качество, цена.
отговор Сигнализирай
259
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Единия от рекламираните готвачи го вкараха у пандизо, кара пиян, джантите му паднаха, но за кокошка нема прошка, за милиони нема закони, както се пее в чалгата :)))
отговор Сигнализирай
258
Що за език?
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 1
"Скариди-лайнарки", "***", що за език от един аристократ? Тоя не знае ли че света не почва от него и новозакланото му теле?
отговор Сигнализирай
257
Бойкот Хахахах
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
Вие нямате 4.99лв за катък в кутийка, но ще бойкотирате ресторанта на Шеф Петров, където минералната водичка започва от 6 лева, така ли?
отговор Сигнализирай
256
факт
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
откакто на нашенските готвачите почнаха да им викат шеф тия си поверваха че са велики и капацитети в кухнята . а какво правят всъщност ? копират ястия от 24китчен , добавят едно листо магданоз и хоп скъпо ястие , а то си е обикновена манджа сервирана в огромна чиния .
отговор Сигнализирай
255
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
Некакъв смотан готвач, завършил кашата да нарича хората ***. Абе кашаааа, ТОХ завършват най глупавите от най-глупавите. Каша си си и каша ще си останеш
отговор Сигнализирай
254
тайна вечеря
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
с тайна рецепта . да си шеф е лесно лиценз и рецепти . продукти - *** от турските, щурци от гръцките, брашно 0т 10 лв. значи 8 часа петрофич пече, пържи , готви и на паница слага 120 грама, фентинил минталом и сметката 1020лВ без бакшиш от 15 процента . Заповядайте в ресторант от 7 звезди за обяд . а това диня, домати, кебапчета да, ама не
отговор Сигнализирай
253
Баба Генка
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
Вие бабета не сте с акъла си да ядете месо насред летото. Апвайте си салатки, миш-машчета, домат със сиренце, айрян пиите. После оти сте дебели.
отговор Сигнализирай
252
Гошо
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
Пич, бъркачо на манджи Петров, ако ми паднеш да ползваш мойте услуги, сълзи ще ти потекат, такава цена ще ти сложа!!!
отговор Сигнализирай
Новини