IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

181
селянин
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
аз длъжен ли съм да знам всички префърцунени готварски специалитети и кое коко струва ако питам тука големите специалисти коя манджа от какво се прави особено тези от френските ке мълчите кат риби гледах едно кулинарно предаване с един французин и френска кухня и той каза каква френска нанджа искате за 10 евро та и вие така
отговор Сигнализирай
180
И. Петров
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 0
Този готвач се прави на луд. Въпросът не е в това, че действително месото е специално и струва скъпо, а че е налице изтънчена измама. Нормално човек в ресторант си поръчва порция а не грамаж и цената е очевидна. Тук умишлено клиента се въвежда в заблуждение и се поставя пред свършен факт. Ако продаваш не порция а по 100гр. задължително на всяка маса трябва да поставиш кантар, нали така?
отговор Сигнализирай
179
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Тоа на кого е шеф та е толко разбирач? У село имаше един шеф и се искаше да командва и яде боя
отговор Сигнализирай
178
Накратко :
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Заради ей такива самозабравили се розови "шефове" като тоя,след 18 години като готвач,се отказах са бъда част от тази лигава помпозност и арогантност!Да наричаш клиентите,които ти плащат заплатата - "***" показва доста ниска култура и мързел!За съжаление в България труда на работещите в кулинарията не се цени и уважава достатъчно,както в нормалните държави.Отвратен съм от този екземпляр!!!
отговор Сигнализирай
177
Клиент
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Ало шефчета, големи разбирачи сте ама като излезете под светлината на прожекторите, без дубъли, се вижда че сте дори под нивото на ТоХа. Преди да обясняваш защо цената на пържолата е ок, кажи защо няма ресторант в Бг със звезда Мишелен? И кой е тоз толкова луксозен ресторант с цена на пържолата за грам, че не сме го чували. Сигурно клиентите ходят там по джапанки и къси панталони и седят на дървени градински столове! Ай сиктир
отговор Сигнализирай
176
Клиент
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
До Ресторантьор...Който пък е решил, че може да скубе клиентите си и да представя въпросните кучешки кюфтета за Рибай Стек, а 'домашнярката" за отлежало поне 10 годишно питие ще играе карти с персонала в празното си заведение!
отговор Сигнализирай
175
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
Не знам какъв шеф си Петров, ама 3 пържолки за 500 кинта от Метро, определено си е грабеж :)))
отговор Сигнализирай
174
Пази боже сляпо..
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
По света има хора които страдат от липса на храна. Има хора които страдат от липса на вода. Този тука, "Пази боже сляпо да прогледа" се кара и обижда. Колко било евтино и нормално, но глупаците не го разбират. Дори да е така, може ли без натрапчивата ви безпардонност?
отговор Сигнализирай
173
Тото
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
После шефовете на кръчми карат коли за 500 бона, а ако ги накараш да ти напишат количествено стойностна сметка от това как от крава за 1000 лева се получиха 50 пържоли всяка по 200 лева в и каква надценка се използва , никой не може да ти каже, защото нямат акъл какво да излъжат.
отговор Сигнализирай
172
до 175 Бедни ми граж
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 2
Пич трябва да си пиеш лекарствата редовно,със сигурност и ти ядеш препечени филии с мас но тук се правиш на баровец...
отговор Сигнализирай
Новини