IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

171
трезвен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Важното е че всички *** които виеха сега се знаят кои са
отговор Сигнализирай
170
123
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
За тази цена сигурно са ги прецакали с фалшиво месо. Т-е двойно прецакване :D
отговор Сигнализирай
169
Картофи с Хляб
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 11
Ресторантите не са място за бедняци от Възраждане.
отговор Сигнализирай
168
Баси нещастника
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
За 650 лева ще си купя цяло теле и ще си направя каквито си искам пържоли.
отговор Сигнализирай
167
Шеф Меф
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
Аз пък сигурен че са им пробутали обикновено месо за 10лв килото.
отговор Сигнализирай
166
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
ниска е и най вероятно не е най високия клас
отговор Сигнализирай
165
QRS
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 4
Проблемът не е в цената. Има и скъпи стоки и в това няма нищо лошо, стига купувачът да е наясно. Проблемът е в тарикатското мислене на българския ресторантьор-чобанин (също като шеф петров), прикрил умело нетипичната цена зад грамаж с малки букви и после вика "кьорав карти не играе", "клиентът е селянин, който не знае какво си поръчва" и "да ходи да яде скариди лaйнаpаки в Гърция". И точно там ще отидат всички много скоро, а тук ще има само пържоли лaйнаpаки.
отговор Сигнализирай
164
Караибрахим
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 5
Само да му кажа на шеф Петроф, че си намерих страхотен месар в Гърция, който дава dry age телешко за 16 евро килото, а тук по "фенси" магазините върви между 75 и 95 лева. За сведения на същия шеф, телешка пържола във "фенси" ресторант в Гърция излиза около 30 евра, а не 300 евра, така че може да си завре мнението, там където слънце не огрява :-)
отговор Сигнализирай
163
Някой си
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 10
Това е като да си поръчаш черен хайвер и да очакваш да ти е евтино. Няма как да стане. В случая готвача /няма значение дали го харесвате или не/ е прав. А *** български решил да се прави на важен и после иска да мине тънко! Типично по селски. И в случая готвача е много прав - в Гърция за ангъса ще платят по 3 на тая сметка. Ама българина си е така - слиза от строежа в Германия и идва да си направи зъбите в България, а после реве, че стоматолога го одрал! Ми направи ги в Германия бре!
отговор Сигнализирай
162
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Иска, вечер коктейл мо... лото.. в заведението
отговор Сигнализирай
Новини