IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

141
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 0
Като има риби в морето, що да не ги хванеш, иначе цената за тези пържолки е умопомрачителна, явно наистина са специални :))))
отговор Сигнализирай
140
Някой си
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Породата абърдийн ангъс се отглежда свободно-пасищно на немалко места и в България! Това е порода *** отглеждана и селектирана изцяло за месо. Килограм от това телешко наистина струва скъпо и като цяло е месо за разбирачи. Пържола от това месо няма как да бъде евтина в ресторант. И ресторантите, които предлагат такова месо / приемаме, че стека е такъв / едва ли са много. Не че обикалям често морските ресторанти, но съм сигурен, че 80 % от тях не предлагат стек абърдийн.
отговор Сигнализирай
139
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Блек ангъс от къде беше, САЩ, ама друг път. Тука всяко второ телешко стана блек ангъс. Едва ли има и една доставка от САЩ към България от такова месо. И тия, като тоя ...шеф, да хванат до скрият вече, че баба ми е 3 пъти по добра готвачка от тях. Научили някакви имена на западни ястия и големите шефове.
отговор Сигнализирай
138
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 2
Проблемът всъщност е, че са им сервирали най-обикновено телешко, а са го калкулирали от скъпото. Най-обикновен помиярски номер, който се прави редовно нашите т. нар. "ресторантьори". Не зареждат истински Ангъс просто защото никой не го поръчва и накрая го изхвърлят или си го ядат дами. Проблемът е когато в ресторанта влезе клиент-познавач /най-често чужденец/ и му сервират обикновеното за Ангъс. Тогава става много тихо.
отговор Сигнализирай
137
Qwerty
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
"Той пояснява, че въпросното семейство яде селектиран Рибай, ВЕРОЯТНО Блек Ангъс Небраска USA, ..."Шеф Петров официално го каня у нас да ни приготви по един селектиран Рибай, а аз ВЕРОЯТНО ще му платя...
отговор Сигнализирай
136
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Аз пък не виждам, как може човек съзнателно да си поръча толкова скъпо месо и да не е той ***!?
отговор Сигнализирай
135
Червен другар
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
До ужас. Не знам за теб, но утре съм там да сравнявам американското говеждо с японското. Вече резервирах маса и доставката.
отговор Сигнализирай
134
Шефе
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 2
Не проблема в цената на месото, или неговите качества ,скъпо е ок.Ама проблема е в тарикатско ганьовския манталитет на ресторантьора да прецака за дребна печалба и с този клип съм сигурен че ще изгуби мнооого клиенти за сезона.А иначе погледни сметката скариди с вино и масло 16,80 а не всяка скариди по 16 ,80,картофи 5,80 ане всеки картоф по отделно, ако някой си беше направил труда да напише стек рибай 200 лв. Всеки може да си прецени да го купува ли или не,капиш..
отговор Сигнализирай
133
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
Много онагляха тия "ресторантьори" 50% ДДС за тях!
отговор Сигнализирай
132
За всеки влак
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 2
Си има пътници. Щом могат да си го позволят да си ядат колкото си искат скъпи пържоли и дори да си пият истинско шампанско по 500 или 1000 лева бутилката. Това е специален сегмент от пазара. Лошото е когато евтинкото ти го представят за скъпо. А те тези дето са снимали бележката явно са искали да се похвалят, че богати, а то цяла се хвърли да ги ожалва. Хаха
отговор Сигнализирай
Новини