IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

101
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Стефан - Това е по ... политически причини. Във франция имаш СЕЛА дето имат ресторанти със звезда, а реално са си малко по-надъхано бистро. В Дания не дадоха трета звезда, въпреки, че ресторантите им си я заслужаваха поне от 10 години, щото "прости викинги, кдъе се ежат на Франция!"
отговор Сигнализирай
100
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
До Анонимен Готвачите взимат некакви пари недей така, но е факт в некои заведения, че има партия между готвач и сервитьор, а да си сервитьор, както и охрана е сложна работа, щото те изтипосват пред хиляди хора на ден :))) Не и двете длъжности разбира се едновременно, но това си е сложна работа :)) Аз съм бил партия с готвач в пицария, но никога не съм лъгал клиентите със сметката, тех не ги лъжа, това беше много отдавна :)))
отговор Сигнализирай
99
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
Този и за дюнерджия не става. Такъв "шеф" е.
отговор Сигнализирай
98
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
Готвач Петров е отявлен прос так, много пъти го е доказвал.
отговор Сигнализирай
97
Велин
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
До Истината"Майстор готвача" е ***.
отговор Сигнализирай
96
Кой е известен бе
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 1
тоя никой не го е чувал. Поредния пияница готвач. Месото три пъти замразявано и размразявано за 650 лева, вие луди ли сте. Едно месо като се замрази и вече не става, колкото и да е марково.
отговор Сигнализирай
95
Баровец
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 10
Ами като си поръчаш Блек Ангъс и черно Джони колко очакваш да платиш? Прав е шеф Петров
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Това, че някой е глупав, не означава, че е редно, да го окрадеш.
отговор Сигнализирай
93
Стефан
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Г-н Шеф готвач, едва ли е нужно да Ви се обяснява, че в България няма заведение, което да е отличено със звезда Мишлен или да разполагаме с други заведения за хранене на подобни цени. Много сте забавни, когато хора като Вас оправдавате цените, с това че и в Европа били такива, но виж у нас дори било по-евтино. Пак повтарям, в България няма заведение на такова ниво, което да отговаря на подобни цени! Това, че има ресторанти, които го правят, не означава, че притежават подобен стандарт!
отговор Сигнализирай
92
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Първо - Телешфко, на 40 градуса, при това правено в бг кръчма. Да ме прощават варненци, но нямам особени впечетления от кулинарията в града.Второ - Каква е тая "14 порции" поръчка. Трето - "Шефът" да мълчи, че ейс сега идва рецесия и 75% от клиентелата му ще спре да го посещава.
отговор Сигнализирай
Новини