IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

91
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 2
Това кафене от клипа (не може да е ресторант),разчита на такива големи удари като това семейство.Сервитьора си мълчи и айде,плащайте,яли сте го.Никой нищо не пита,всичко е точно.Сега ... аз,че съм касиер на една нищо и никаква скара винаги питам клиентите за количеството пържени картофки,за салатите,които искат.Месото задължително го мятам да се пецне на скарата.И това се харесва на клиентите,виждат,че имаш отношение и се връщат пак при теб.Има си тънкости.
отговор Сигнализирай
90
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
Добре е,че се даде гласност на този случай,за да не влизаме повече в такива ресторанти.Ако пък разкажете и за хигиената ,съвсем ще се откажем.
отговор Сигнализирай
89
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 0
Май-простите хора завършват Кашата. После на шефове се правят. Прости готвачи. Това са.
отговор Сигнализирай
88
Веднага проверка
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
на ресторанта, клиентите да подадат сигнал до НАП, БАБХ, Ветеринаро медицински контрол, Данъчните, за д авидят този ресторант работи ли по правилата и всички санитарни норми дали са ок. Сигурен съм че после ще вдигне цените още за да си покрие подкупа който ще даде, великият готвач.
отговор Сигнализирай
87
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 3
Петров, разбирам случката да беше в 5-звезден ресторант, но в някоя треторазрядна кръчма на морето едва ли някой си представя, че ще му сервират марково месо.
отговор Сигнализирай
86
ШЕФ
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
на един тиган, един котлон и нож, може да се е научил да ги върти, но не се е научил да говори. А да поучава други - никога няма да се научи.
отговор Сигнализирай
85
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
нека пред такива ресторанти да слагат табела " само за хора, които се чудят за какво да си хвърлят парите" тоя готвач "шеф" да си яде прескъпите ястия, при положения, че има умиращи от глад деца, да хвърляш такива пари за 100гр месо си е чист цинизъм!
отговор Сигнализирай
84
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
А ве м.а.н.и.п.у.л.а.т.о.р ,дет се правиш на некакнъв готвач ,нали ви виждаме що за стока сте тук у БГ-то , като си гуем професионал първо кажи как и от къде идва това месо тук в родината ,за колко време е транспортирано и в какъв вид , после ни обясни как го съхраняват пишман ресторантьорите ни , как го приготвят и наистина кат лош МатрЯл поне по филми сме гледали ,че катъв вид стек първо се показва в суров вид на клиентаь за тук е препоръчително ,щот далаверите са много
отговор Сигнализирай
83
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
Обяснявай ти на оредяващите туристи...
отговор Сигнализирай
82
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
То това гове до струва повече от тия дето са го яли и от тия дето са го готвили, взети заедно. Откачена работа.
отговор Сигнализирай
Новини