IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

61
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 4
Готвач ще ми преценява акъла на останалите. Хайде стига. Завършилите Кашата почнаха и те на умни да се правят. Как са били уведомени клиентите, че месото е толкова скъпо? Ако цената е била предварително замаскирана по някакъв начин, КЗП веднага да ходи и да им наложи здрава глоба на тия "умници".
отговор Сигнализирай
60
........
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
300 грама рибай стек е 30 лева, бегай да пасеш кравите
отговор Сигнализирай
59
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 3
Готвачът не е прав. Това си е Бг манталитет - да лъжеш. Цените са били обявени в грама. Никой не е отишъл да каже на тези хора, колко грама излиза един стек. Така и в обикновена закусвалня. Пълнят чинията на макс и после пиле с ориз излиза златно. И по капанчетата е така. Искаш 200 грама, а те ти слагат нарочно 400 и ри казват, че толкоз дошло. А що се касае за Гърция, именно там ти мерят рибата предварително и ти казват цената, за да потвърдиш. И не само там и в Германия със сигурност знам.
отговор Сигнализирай
58
ВЪПРОС
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Аз лично не съм ял такава пържола . Може ли някой да сподели нещо по тази тема - от какво животно е , вкусна ли е , трябва ли да се яде със Сос и моля за повече информация . Аз съм от Глупавите Хора в България .
отговор Сигнализирай
57
Мъск
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 6
Евтино е даже ! Аз бих дал 10 000 $ за една пържола ....така трябва да е за всички щом аз мога ! Малко чили за 500$ какво му плащаш ?
отговор Сигнализирай
56
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
На бележката има още сосове и глупости, нищо не се разбира, какво е платил, а месото е половината вода, трябва да си луд по принцип за да го купиш по 350лв с надценка 75% тоест от 100 гр месо става 50 гр пържола. С 10 гр протеин, по добре изяж две яйца.
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 29 Не харесвам 2
Много модерни станаха. Касиерите са продавач консултанти (какво ли консултират) обикновен готвач го наричат шеф. Шеф на какво? На тигана, на котлона, на салама? Аман от комплексари.
отговор Сигнализирай
54
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
Еми за поне едно е прав: има много *** паци около нас.
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 5
Тоз, дето не може да си напише името без грешка ( и затова реже лук и зеле и до там), тръгнал да обяснява кой бил про ст! Точно тоз готвач! Да мълчи да си реже лука!
отговор Сигнализирай
52
Истината
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 8
Майстор готвача е абсолютно прав!
отговор Сигнализирай
Новини