IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

591
Бай Х
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
Чудесен.......невероятен....както казва Любо Пенев.....невероятен наглец
отговор Сигнализирай
590
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Добре, че шеф Петров е готвач, а не е лекар, еле пък хирург. И светилата там се самозабравиха от парите си в болниците и ни режат като пържола на тезгях. Аман от популизъм и криене на голи *** един на друг.
отговор Сигнализирай
589
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
Като продаваш на грамаж е редно да попиташ колко е достатъчно, а не давай колкото си искам, пък самоходната касичка да плаща... Видели сте го човека и сте решили да го ощавите колкото може, вместо да ви залежава говеждото у фризера, защото никой не го ще...
отговор Сигнализирай
588
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
Поне този изглеждаше по-различен, така се показваше, а се оказа обикновен кашавар.
отговор Сигнализирай
587
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
Докога ще се големеят, научили 5 техники и 100 рецепти. Ами таблицата за умножение се учи във втори клас. Експериментирали, яжте си го сами. Готвачи, що им се вързваме :)
отговор Сигнализирай
586
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Искам шеф Токев да каже нещо по темата, а не този отвратителен чичко, който само обижда.........Естествено, че не сме Ви на нивото, шеф Петров - ние на обиждаме като вас. Вашето ниво е дъното. :-)
отговор Сигнализирай
585
Така се става богат!
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 0
Чакам съобщение пребит кръчмар иманяр!
отговор Сигнализирай
584
А бе
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
Поредния готвач с претенции. Отиди и опитай, после коментирай. Можеш ли да различиш месо от умряла крава от истинско?
отговор Сигнализирай
583
Е
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Все ще се намерят хора, които от суета или показност ще ходят в заведенията на т.н. главни готвачи, докато не осъзнаят колко е реалната стойност на храната. Дори да застане до мен, бих изгонил. Там съм да се храня спокойно. Шефчета, мястото ви е в кухнята, да е вкусно, а не украсено.
отговор Сигнализирай
582
Шев на кенеф
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 0
Когато спрете да им ходите по ресторантите на тия шопари и пияници, ще им дойде акъла.
отговор Сигнализирай
Новини