IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

621
Савата
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 4
Аз мога от телешко за 20лв за кг. добре изпечена и много сочна пържола.Тайната е в марината и дългото печене.А на някакви пишман готвачи ,пардон шефове,им е нужно месо от 1000лв.Извинявам се ,но тонът ми дойде в повече.Арогантна посредственост.
отговор Сигнализирай
620
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
До Запознат 635Не знам с какаво си запознат, но хубав стейк не се прави от прясно месо. Месото трябва да отлежи - зрее - седмици. При този процес месото дори често се покрива с плесен, която се изрязва преди да се хвърли на скарата.
отговор Сигнализирай
619
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 5
Не знаех, че това специално месо от опашката на кравата е било толкова скъпо, понеже било здравословно. Ми то по магазините е пълно със здравословни кокоши трътки и никой не ги купува, понеже са ефтини! Как може месото от трътките на кокошките да са 100 пъти по ефтини от месото от опашките - трътките на кравите? Какво е това безобразие?
отговор Сигнализирай
618
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
В Лондон ядох такава "пържола" за 20 паунда в един от най-добрите ресторанти. Значи в Лондон е по-евтино.
отговор Сигнализирай
617
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Класния бургаски хоремаг сигурно е размразил дълбоко замразения специален стек на микровълновата преди да го опече :)
отговор Сигнализирай
616
Запознат
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Направиха реклама на ресторанта само. В България като не се произвежда телешко месо от този вид, всичко е внос и е застояло и прахлясвало с месеци наред по разни складове и хладилни помещения със съмнителна хигиена. Аз никога не бих си поръчал такъв стек, защото животното ще е заклано преди около два-три месеца в най-добрия случай.
отговор Сигнализирай
615
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
Просто разни смeшници в ресторантьорския и хотелиерския бизнес започват да се правят на интересни и да ни взимат за хептен будали и да искат да ни наложат, че е нормално да ни продават стоки и услуги скъпо. Всичко с идеята на тях да им е добре, за да взимат повече пари и да забогатяват. Все едно някой от бизнеса с транспорт да убеждава утре хората, че возенето с автобус от София до Варна е нормално да струва 240 лева в едната посока. Той шофьорът се грижи за вашето здраве на пътя все пак.
отговор Сигнализирай
614
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
Дълбоко замразена телешка плешка от военните запаси я кръстили с някакво засукано име и ми я продават, все едно ще ям човешко месо. Като взема една гьостерица и като ги запукам всички тия дето се правят на шефове ...
отговор Сигнализирай
613
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Има чинии за миене, марш шефове, хората очакват храна.
отговор Сигнализирай
612
Е
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Готвачи, какво да ги правиш, вкарай в кухнята.
отговор Сигнализирай
Новини