IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

228
Скъпа локация
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 2
Май шеф Таню друг клип е гледал. На нашия се вижда евтина локация с дървени скари, маси и пейки като за войнишко изпращане. ВИП клиентелата е по джапанки, а останалите са боси и с пясък по краката.
отговор Сигнализирай
227
Хахаха
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 3
Абе напишете в Гугъл "RIBEYE STEAK" и ще ви се изясни положението, ще разберете какво е ял този скъсан ц.ър.вул и колко струват тези "скъпи пържоли" по Света!
отговор Сигнализирай
226
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 4
В една таверна на Самотраки(рандом село според теб) правят такова козе месо готвено и печено ,че Шишков и резервната гума ще ти се завърти....
отговор Сигнализирай
225
Рибай, Бай-бай
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 2
Рибай-мибай много ги разбират. Едно обикновено кебапче не могат да направят като едно време на селски събор да замирише скарата.
отговор Сигнализирай
224
Кулинар
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Рибай пържолите (RIBEYE STEAK) идват от ребрата на кравата. Това е в средата на кравата по-близо до предната част. Средната част на гърба не се натоварва много, така че месото е крехко. Тъй като е по-близо до предната част, той съдържа повече мазнини. Месото е мраморно, а това придава невероятет вкус!
отговор Сигнализирай
223
Angelos Pappas
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 5
Република Гърция е готова на макс--да води ДЪЛГА войнна с Турция и България Едновременно..Тогава ще поправим ЗАВИНАГИ , грешките на Майка-Византия -- които е допуснала в миналото .
отговор Сигнализирай
222
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 2
А СЕГА ДАНО :'ГОТВАЧЪТ" ДА ИМА СЕРТИФИКАТ ЗА ПРИЗХОД НА МЕСОТО, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПЛАТИ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО 600 ЛВ В СЪДА...
отговор Сигнализирай
221
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 3
Боже, какъв вкус? В рибен ресторант вместо да си поръчаш прясно фагри, октопод или калмари и дори пресен сафрид и заргана, ти избираш вносно телешко месо. На вън е 35 градуса. Няма нищо по-хубаво от крехък октопод и хубаво бяло вино в тези жеги. Тези хора са сбъркали мястото. Ресторанта е на ниво и готвача е на ниво. Поръчката е нонсенс.
отговор Сигнализирай
220
:)
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
До Кулинар Най-после един специалист! Кажете ни, моля, как се познава дали пържолата е от такова месо?
отговор Сигнализирай
219
Кулинар
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 3
Животните за този вид пържоли биват отглеждани и хранени по специални режими, като в менюто им присъства царевица. Крайният продукт е екологично чист и няма съдържание на хормони!
отговор Сигнализирай
Новини