IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

238
Хах
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 6
Този клиент дето реве, че много му взели, извади едно тесте в брой от 20-таци и като ги зачепка да ги брои. Ама него да го питат от къде има тези пари и защо не минават през банка, дали плаща данъци и произхода на парите му. Не говореше на български.
отговор Сигнализирай
237
Реалист
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
До 247 :) Хайде сега виж по света колко струва "Ribeye Steak" в ресторантите!
отговор Сигнализирай
236
Сарказъм Радомирски
преди 1 година
Харесвам 25 Не харесвам 1
Изразът "скъпа локация", означава локация извършена със скъп локатор. Хубаво е, че готвач Шишков вече знае да чете. Сега да прочете Тълковния речник!
отговор Сигнализирай
235
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 27 Не харесвам 4
Да им направят проверки на всички "шефове" тази храна, която ни предлагат за 100 лева на грам от колко години им лежи във фризерите. Хората в мишлен ресторантите имат доставки всеки ден, със самолет им носят файвер от Иран, а не го държат в хладилника един месец. Нещастни лъжци, нищо не става от вас.
отговор Сигнализирай
234
ххх
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
локацията и ресторанта го знае всеки варненец... на морска гара да е му казвам името... не е за обикновенни хора и доходи и все някой се опарва... не знам кой е винове като цените са си тякива отдавна и не ходят случайни хора там... от всяко нещо цирк в тоз нет... не е нормално това
отговор Сигнализирай
233
Shop
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 7
вчера в Англия - 4 големи пици + 3 детски пици + 7 напитки = 350лева.
отговор Сигнализирай
232
баба мара
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
закриваи тези заведения
отговор Сигнализирай
231
:)
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 0
Цени на дребно на Рибай стек - 30 лв. за 300 гр., т.е. 10 лв. за 100 гр. и за Бляк Ангъс 17 лв. за 100 гр. На едро ще са по-ниски. Разходите по приготвянето едва ли са по-високи от на обикновена пържола. 36 лв. за 100 гр. е завишена цена дори за Бляк Ангъс, а за само "окото на реброто" :) още повече.
отговор Сигнализирай
230
Съвет
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Информацията е сила, ако този клиент се е информирал и е чел, сега нямаше да реве.
отговор Сигнализирай
229
:)
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
До Кулинар Т.е. да разбирам ли, че всеки може да установи само по вкуса, че цената наистина трябва да е тази? Вие можете ли на 100 % да сте сигурен?
отговор Сигнализирай
Новини