IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Защо българското кисело мляко е толкова специално?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

36
Олимпус
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
35
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 4
Много е вкусно.
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 9
От руския квас по-хубав млечен продукт няма. А е и много полезен. Не случайно хлябът, направен с квас е толкова скъп.
отговор Сигнализирай
33
до 39
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 6
И кой ти го съобще това - Костя Копейкин или Волен Сидеров.
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 8
Само в България му казват кисело мляко. В цял свят е познато като йогурт и като гръцко.
отговор Сигнализирай
31
От 25
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
Съобщиха, че въпросната бактерия се съдържала само в ЕДНО от българските кисели млека, които в момента са на нашия пазар. Значи е редно всички останали бъркочи да носят някакво друго название, а не "кисело мляко".
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 6
Ходил съм на доста места по света и съм ял различно кисело мляко и с различни названи, но смело мога да заявя, че от турското кисело мляко по-добро не съм опитвал.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 6
Как пък при толкова много и по-големи млекарски нации в света, никой не се е сетил да напрпави кисело мялко, само *** Ганев, видите ли.
отговор Сигнализирай
28
IQ 3.14
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен33 нали знаеш, че да гмуцаш кабанчик не е кошер във по големата част на рф
отговор Сигнализирай
27
Турция произвежда
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 3
Много хубаво българско сирене и кисело мляко копувал съв си в мужбина.
отговор Сигнализирай
Новини