IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептите на баба: Автентичният вкус на българската кухня


Обратно в новината

Коментари Коментари

15
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 1
До Емигрант - Ами ти си явно от новите, не от тия със спомените, що не си стоя в страната да гласуваш за правилните и да ни осигурят истинска храна. Много е лесно да си хванеш чукалата и в уредена страна. А оттам пък акъли да раздаваш. Е, затова олекваш и никой не те взема насериозно. Някои добре че поне спомени имат за истинска храна, а някои така и няма да разберат какво е това. Аман от дървени философи!
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 2
До пияница мистик - И аз си спомням това сирене в стомна, на оная детска възраст все исках да не чупят стомничката, за да си играя с нея. Е, не ставаше. Сиренето беше разкошно, но то и другото, от магазина, дето го завиваха в амбалажна хартия, си беше хубаво и вкусно сирене. Сега от сто вида в в магазина не мога на едно да се спра, което да ми допадне на вкус.
отговор Сигнализирай
13
пияница мистик
преди 5 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 2
Уважение за това което прави този г-н Лесев, но нещо са го подвели за сиренето в стомна. Някъде '83-'84 година, мисля, че беше по Коледа, бях много малко дете но помня, как в нашия Супермаркет пуснаха точно "Сирене в стомна". На мен като малко дете ми беше много любопитно и интересно това, как е влязло сиренето през такова малко гърло :))) Баща ми купи 1 стомна и когато дойде време я счупи в горната част и се видя сиренето. Имаше и лека плесен по краищата. Беше най-вкусното сирене, което съм ял
отговор Сигнализирай
12
Кръвопиец-Каснаково
преди 5 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
ква е разликата между катък и сирене в стомна?
отговор Сигнализирай
11
читалище заря
преди 5 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
имайки предвид, че от началото на годината лесев е обиколил къде кво що има читалище, ми се чини, че ше има книжка за продаване, като тия от стор точка беге. "Колекция Готварница представя на вниманието на съвременния читател 12 фототипни кулинарни издания от периода 1927 - 1940 г. Авторите описват приготовлението на различни ястия, десерти и напитки от старинната българска кухня. Рецептите са гарнирани с интересни обяснения и полезни съвети."
отговор Сигнализирай
10
читалище заря
преди 5 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 2
статия от бнр отпреди 1 година: Колекционерът на най-голямата колекция на готварски книги на български е описал над един милион рецептиМарин Лесев - събирачът на всички рецепти в националната ни кухня. нема да си играя да сравнявам словореда и предоставената информация.
отговор Сигнализирай
9
Домбил Бомбасов
преди 5 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 0
До Емигрант те хората даже по "бон апети" говорят за "балканска кухня", тука излезнал некв на три водки да вика "бyлгар, бyлгар". явно нещо за пари да му се дадат.
отговор Сигнализирай
8
Евразин Алахакбаров
преди 5 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 2
и аз съм любител на автентичната българска хухня: фета, греческий йогурт, имамбаялдъ, баклава, кашкавал, кьопоолу, чевапчичи, долма, бюрек, салата оливие, гръцка салата дето в балкантурист и викат овчарска, качамак, яйца "по панагюрски", таратор и хиляди знайни или незнайни исконно татарски автентични манджи
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 7
АВТЕНТИЧНА БЪЛГАРСКА КУХНЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
В чужбина живея и си купувам само българско овче сирене, където и да ходя по света.
отговор Сигнализирай
Новини