IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептите на баба: Автентичният вкус на българската кухня


Обратно в новината

Коментари Коментари

5
Mоа ли да питам
преди 5 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 1
как се вписват хляб"Рокфор",колбас"Рокфор",сладкарски изделия"Рокфор"?
отговор Сигнализирай
4
Картел
преди 5 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 10
Автентичния вкус на бабината пу т ка
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 10
Щом сиренето е зелено. това означава, че е плесенясало! Защо бялото сирене е бяло? Понеже в него има сол и не позволява да плесенясва. Такива плесени не се ядат. Такива зеленикави сиренета има и по другите държави и даже са си ги патентовали! Нали точно това... доктора като ти гледа цвета на храчката и ако е зелена ти казва: КАНДИДОСАЛ СИ СЕ - то занчи развалил си се от бактерията КАНДИДА... тя става и на ПЛЕСЕН... Аре у Гьoла! Ще разболяваш хората с това развалено сирене!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 17 Не харесвам 0
До Анонимен 1 - Ами тя не е тая от банята ти, щото явно само нея си виждал. Опитай и тогава пиши глупости.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 9
С плесен не се храня!
отговор Сигнализирай
Новини