До 34 - Ако някоя малка пекарна се пробва или има "ууу много сте скупи брее .. С 40 стинкинотгоре" или и драсват клечката.
отговорСигнализирай
36
Анонимен преди 3 месеца
12
До 31 - Защото редовно правихме чистки и такива плювалнически хейтърчета като тебе, не се оставяха, че те като ракови клетки. Само дето пследната чиатка беше лного крива и след това изтървахме една ...ама идва време.
отговорСигнализирай
35
1600 лева средна преди 3 месеца
40
Брей! Много загубени сме българите, бе! Що не пием богонски пино ноар, а филията не я правим с кайма народен но с неполитански пармезан? Брех, брех, брех тюх тюх тюх ... А сетих се ..
отговорСигнализирай
34
Анонимен преди 3 месеца
136
До 32738 - Защото сме го имали и сме го произвеждали, и е било качествено и истинско. Имаше БДС и никой нямаше право да отстъпва от него. Сега сто фирми ми произвеждат Амбарица, не съм попадал на такава, да ми напомни едновремешната. А и всичките амбарици с различен вкус. Да не споменавам египетски боб, полски лук, испански меса, албански домати, магданоз от Турция, щот у нас такива не растат и са екзотика.
отговорСигнализирай
33
До До 18 преди 3 месеца
177
Така беше, да, нямаше сегашното разнообразие на боклучави храни в лъскави опаковки, но факт, че нещата бяха истински и полезни. И хлябът наистина ухаеше, половината омиташ, докато го занесеш вкъщи. А сега избягвам и да го мириша, на всичко мирише, не и на хляб. То толкова и го ядем. Предпочитам си ония сирена два вида, двата вида кашкавал Витоша и балканския, три-четири вида колбаси, ама от месо и няма как да им сбъркаш вкуса. И бананите, на празник, ама не фуражни, като сега.
отговорСигнализирай
32
Анонимен преди 3 месеца
171
Доста належащи храни са вече менте, все пак съм ял истински кашкавал и сирене навремето :)) По принцип истинското сирене леко жълтее, не го избелват с белина за да стане бяло :))
отговорСигнализирай
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца
преди 3 месеца