IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Храни, които никога да не ядете сурови


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

11
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 1 Не харесвам 1
ОТ 20 ГОДИНИ РЕДОВНО СИ ХАПВАМ ПРЯСНО-РАЗБИТИ ЯЙЦА СЪС ЗАХАР, ДОРИ КОГАТО СА СЪХРАНЯВАНИ НА 35 ЦЕЛЗИЯ 20 ДНИ И САМО ЕДИН ПЪТ ПРЕДИ ДВА-ТРИ МЕСЕЦА ИМАХ ТРАГИ-КОМИЧНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ С РЯДКОТО ЩАСТИЕ. СЛЕД ТОВА Е ПРИСТРАСТИХ КЪМ ПЕЧЕНО ПИЛЕ - ПРЕЗ 2-3 ДНИ СИ КУПУВАМ ОТ ВЕРИГА ПО ЕДНО И СИ ХАПВАМ С УДОВОЛСТВИЕ!!!... ВЕРВАЙТЕ, ЧЕ Е ЗАРАЗНО...
отговор Сигнализирай
10
aefan
преди 2 дни
Харесвам 4 Не харесвам 0
Абе умните ***, дето превеждате статии с гугле транслейт и ги поствате - а правете разлика между фаренхайт и целзий. Ако ще готвите пилешкото до 165 градуса целзий, си подгответе и моторна резачка, зеге, и секачки за разрязването му
отговор Сигнализирай
9
до 6
преди 2 дни
Харесвам 3 Не харесвам 0
До: анонимен,да де ама ключовата думе е ПРЯСНО и на мен са ми давали сурово яйце току-що взето от полога,но сега тези от магазина не ги знаеш колко са "пресни",пак изкривявате нещата и четете като дявола евангелието,както стана и с ваксините,все за много умни се имате
отговор Сигнализирай
8
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 1 Не харесвам 2
Пилешки мозък.
отговор Сигнализирай
7
Вай
преди 2 дни
Харесвам 3 Не харесвам 2
Пасеш и пееш,Пред нас са блеснали житата!!!По голямо глупости,не бях чел.Ми преди хилядолетия, когато е нямало огинь,как са ядели пилето.С перушината!!!
отговор Сигнализирай
6
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ха ха, баба ми когато ходехме на вилата всяка вечер разбиваше прясно яйце и добавяше мляко. Никога не сме се разболявали от това, а и досега имам прекрасен имунитет.
отговор Сигнализирай
5
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 1 Не харесвам 1
Лазаровщини!!! С малко истина прокарва откровени лъжи. Надявам се от некомпетентност, а не злоумисъл. Това с кълновете е доказано вредно. Бобовите, че кой ги яде сурови, но всеки като малък е опитвал да хрусне. Телешкото, като всяка храна трябва качество и контрол, от татарски бифтек не съм чул заболял, но ако има е от ниска хигиена. Сурово пилешко, вероятно като вариант на горното, не съм чувал някой да употребява. ЯЙЦА - навремето, възможно и сега певци приемат сутрин, някой разболял се?
отговор Сигнализирай
4
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 4 Не харесвам 2
Лапад, люцерна, коприва......
отговор Сигнализирай
3
да 2
преди 2 дни
Харесвам 3 Не харесвам 2
Пр0сти, случайно да си чувал, че от Прясно Снесено от Домашната ти Кокошка Яйце, не може да се Заразиш със Салмонела, дори и Яйцето да е заразено, щото заразата става при снасянето, т.е. при преминаване на Яйцето през Кл0аката на Кокошката, но като го ядеш веднага, т.е. супер прясно, Бактерията не може да се Размножи достатъчно да те Зарази, щото ние Имаме Вроден Имунитет до 3 Милиарда Салмонелени Бактерии, т.е. трябва да Погълнеш повече от това за да Имунната ти система не може да ги Избие!
отговор Сигнализирай
2
Хаха
преди 2 дни
Харесвам 3 Не харесвам 4
Нищо им няма на яйцата, само да не са домашни. Промишлените са безопасни (в България).
отговор Сигнализирай
Новини