IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Крилце или кълка в HelpBook: Как ни удрят в грамажа по заведенията?


Обратно в новината

Коментари Коментари

49
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Да ти кажат че грамажа е в суров вид е от най-евтините но ера дето ги правят само кръчмета без клиентела - тип.ще те излъжа веднъж ..но няма да се върнеш за дваж...от какво преживяват освен от нолюк балъци не знам
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До 123 - влиза ку-ро на Миро затова 350 гр.Не знаай много, като не знаеш...
отговор Сигнализирай
47
123
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
В грамажа влиза и лимончето и соса ...и хоп 350 гр.Та тоя да не се жалва
отговор Сигнализирай
46
един
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Откакто гледам Кошмари в кухнята, на заведение не ходя и храна от ресторанти не ям! Приготвям си домашна храна, с качествени продукти. Да не мислите, че в заведенията шопската салата е със сирене по БДС? Най-много със сирене от 3.50
отговор Сигнализирай
45
Mnogo si prost
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Какво значи да си гледа печалбата ??За тва няма да има клиенти.Ти си *** като него.Как пък в Гърция, Македония, Сърбия и Турция ресторантите не работят на печалба, щото ястията са по-обилни ???Ами, не, напротив, ако имат нормален готвач се пукат по шефовете.Не става със селски тарикатлък.Човек като е доволен, ще идва редовно.И ще докара още десет други.
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
То има 5-6 ресторанта в цялата страна.... Останалото са си кръчми. Няма нищо лошо, но нека прави разлика и да променим наименованието, малко от малко.
отговор Сигнализирай
43
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Начинът е просто да не се ходи в долнопробни заведения и капанчета. Така или иначе държавата неможе да гарантира качество на приготвяне. Тук и потребителите трябва малко да се образоват. Който не е удволетворен, да не плаща, както е в Европа. Нека викат полиция ако искат от ресторантът - тъкмо да разберът всички, какви са шмекери на дребно.
отговор Сигнализирай
42
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
В България правилото "Клиентът винаги е прав" не важи. Тук масово важи правилото идвай да ми снесеше паричките и се пръждосвай по-бързо, че други балъци чакат да им прибера паричките. Все пак има и приятни малки ресторантчета със страхонта кухня, който посещавам с удоволствие, но има и много баш-ресторантьори от типа ако мине номера.Четох закона и да няма правило, което да изисква посочената количество да е в готов вид, но пък би било хубаво да има приблизителни стойности на консумираната храна.
отговор Сигнализирай
41
до оня с ресторантче
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Ти още малко ще искаш и ние продукти да си носим, нали? И прибори, чаши, чинии. И певачка ще си носим. Рецепти не искаш ли? Затова ще си с "ресторантче", а не с верига ресторанти. Мисли мижаво още.
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
До 21. Ами че ти не си никакъв предприемач, а най-обикновена мутра. Прочети, ако можеш, разбира се, значението на думата ПРЕДПРИЕМАЧ, и тогава се изтаковай във форума.
отговор Сигнализирай
Новини