IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

353
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
В Гърция като си поръчваш хубава риба в ресторант, цената също е за килограм и ти теглят рибата в сурово състояние.
отговор Сигнализирай
352
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
После се оплакват че нямат клиенти.
отговор Сигнализирай
351
Густаво бусато
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
Дай пържолата там
отговор Сигнализирай
350
Данъчна проверка
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 7
Мухат австралийски Рибай за 300 долара килото и после ревът.Все едно аз да си взема вино 1 от 3 бутилки 69-та в Света и после да рева че ми било скъпо.Я веднага данъчна проверка на този мътен субект от къде такива пари......
отговор Сигнализирай
349
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 1
До Анонимен 385 блак ангус не е пържола а телешки стек, и стнадарта за приготвен стек е 300-350 грама за порция, и проблема не е дали тази цена е висока или ниска, а че не е обявена коректно в менюто съгласно нормативните изисквания, отделен въпрос е че в бона са му маркирали 14 бр. порции
отговор Сигнализирай
348
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Обяснямайте как било лошо в Гърция и Турция при положение, че тук е пълно с измамници!
отговор Сигнализирай
347
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 0
До Хмм, по наредба в менюто в ресторантите трябва да е указана и грамажа на 1 готова порция, в конкретния случай щом е указана за 100 гр. следва да ти сервират 100 гр. а не 1400 гр.:) аз много се съмнявам че са им сервирали 1400 грама, със сигурност са ги ударили и в грамажа
отговор Сигнализирай
346
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
О значи нов трик да крият цената. Заслужават да им направят 50% ддс за ресторантьорите!
отговор Сигнализирай
345
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 11
Пържола "black angus" в обикновен супермаркет в Британия е 40 паунда. Незнам колко е в ресторант, но със сигурност няма да е по-малко от 80, а вероятно и повече. Цената за България си е направо екстра при положение, че със сигурност е внос. Та незнам този какво се оплаква, просто чети менюто преди да поръчваш.
отговор Сигнализирай
344
Хмм
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 1
Ако в едно заведение нещо е на цена на 100 грама задължително преди да го вземеш трябва да си информиран колко грама е и каква е цената
отговор Сигнализирай
Новини