IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

383
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 4
Какво ме интересува кой колко платил за нещо си
отговор Сигнализирай
382
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
До Анонимен, "Лицата, извършващи ресторантьорство, са длъжни да съставят ценоразписи - лист-меню за кухненската и сладкарската продукция и карт-меню за алкохолни и безалкохолни напитки със съответните продажни цени и грамажи."Кое не ти е ясно?
отговор Сигнализирай
381
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
Като има клиенти следващия път пърожилите ще излязат 1000 лева.Хора престанете да плащате на скъпи заведения.
отговор Сигнализирай
380
Маниака
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен - Тея там са повечет в Отпусдк той докато вида некво движение тоа срлучай то ще дойде първия сняг за съжаление.иначе си прав.
отговор Сигнализирай
379
Маниака
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
ДА добра сметка , после с ечудат тукашните ресторантьори защо няма клиенти и какво се случва , е те това се случва на чужд гръб и 1000 тояги са малко а ,но съм съгласен с последния пост разко ще има се "повиши" оборота след това видео и според мен и по телевизията ще ги итипосат, после ходете по българското черноморие, порция цаца 12 лева /при положение че не борсата килограма е 5 лева а при рибарите САфрида е на 8 лева килото/ кво да кажа СПЕКУЛА и БЕЗОЧИЕ до безобразие на фона на стегнацията.
отговор Сигнализирай
378
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 5
че даже им обяснява че теглото на пържолите било 1350 гр. в сурово състояние:))) ама моме 1-во си решила да закръглиш нагоре, ако приеме че е така, 2-ро ти си ресторант не сервираш месото в суров вид, грамажа на порциите в менюто трябва да е посочен след студена и топла обработка, откъде накъде ще маркираш тегло в суров вид, да не си супермаркет, и 3-то като искате да продавате на грамаж маркирайте на грамаж, от всякъде в нарушение и по закона за туризма и по наредбата, просто сте си за запечатв
отговор Сигнализирай
377
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 6
Щом са платили в брой, значи са знаели за какво става дума, ама после се правим на интересни за малко слава.
отговор Сигнализирай
376
Тц,тц
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Това заведение си направи такава "реклама", че вече може да освободи обекта!
отговор Сигнализирай
375
Диоген
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
Най-много вярвам на думите,че служителката от ресторанта ги била "предупредила" за цените :-))А месото явно е било от онзи специален сорт,от който после в тоалетната изхвърляш златни песъчинки..
отговор Сигнализирай
374
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 5
Бизнес не се прави по този начин. Хората обичат да има точна цена а не пържолата да се тегли и ако излезе по-тежка да платиш повече. Това е все едно ако си поръчаш пица да платиш повече понеже по принцип пицата в заведението има по 5 саламчета а твоята се е оказала със 6.
отговор Сигнализирай
Новини