IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

493
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
задължете ги за цена на порция и няма да има проблем цена на порция 120лв.да видим..
отговор Сигнализирай
492
независим
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 5
Стига с тези вопли....1. Ако е обявена цена и изрично клиента е предупреден,че ще му струва много/ без това да е задължително по закон/ няма от какво да се оплаква.2. Малко е странно в бедна държгава , като България да се предлагат специални меса и специални цени, без да има специално заведение за това. Клиента се заблуждава, че в евтин бг ресторант ще има и евтина пържола. 3. За успехите на младите ни математици по света се пише един два реда, а за телешка пържола-това е новината!
отговор Сигнализирай
491
;)
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 0
Не разбирам защо се цензурира името на всеизвестен на всички ни герой на Алеко Константинов
отговор Сигнализирай
490
;)
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
Както казва Бай ***: имал си бол пАри, плАтил си.
отговор Сигнализирай
489
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 3
До 517 Анонимен Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото. . . . . . . . . . . . . . Като съм написал агнешко, означава агнешко, а не чеверме! И точно така беше точно в старта на залояването, но келнера ми обясни, че така се яде! Доматите с колците! Живея отдавна в чужбина, но знам все още много добре български! Следващия път само роднин
отговор Сигнализирай
488
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 4
До 504 Анонимен До долния Ти си селянин според изказа, обидите и неразбирането ти. Отвори сайта на BBC Good food, който е английски, ако не знаеш, и виж как се прави T-bone steak- взимаш стек 700 грама и продължавай по рецептата. Така ще се научиш като мен - от опит, а не от лаладжийство.. . . . . . . От кога англичаните могат да готвят нещо по различно от риба във вестник и картофи? Пробвай кухнята на Мадейра, Maдагаскар или Мавриций и забрави BBC в която няма име България!
отговор Сигнализирай
487
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото.
отговор Сигнализирай
486
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
Мен и жена ми ни изработиха в Несебър в началото на май със 163 лева за претоплено агнешко (приготвено във всеки случай не веднага) и една риба с каничка вино (без оплаквания, но с френска цена) и една бира! Рибата беше прясно приготвена, но агнешкото струваше 75 лв, претоплено! Поне още десет години няма да им го простя на мутроморците и няма да стъпя там! Спомням си последното ми посещение на бетономорието беше 2011! Нямам против високи цени, срещу качество и услуги! Парите не са били проблем
отговор Сигнализирай
485
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Че кой ви кара да ходите на мутроморието? Такива измами се вихрят вече 30 години, кой им се връзва още? За 6 дни ол инклузив на Фуерте Вентура платихме по 280 евро на човек, + трансфер от и до летището. Хотела беше 4 звезди, нямаше кой знае какъв лукс, но и ние не сме отишли там заради хотела. Храната беше 5+ по шестобалната, а плажа... НЯМАМ ДУМИ! Фантастично си изкарахме! Купихме през немски оператор.
отговор Сигнализирай
484
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 2
До Анонимен 508, виж ся, няма никакво значение как се казва заведението и къде се намира, щом е в Бг следва да спазва нормативната уредба на Бг, в случая ЗЗП, ЗТ и наредбата за категоризация, та в тая уредба ясно и точно е написано, ресторантите трябва да имат основно карт-меню, в които ясно и точно да е написана цената в лв. и теглото на предлаганото ястие в готов вид, ДЕМЕК, като си написал 100 гр. за порция и 35 лв. следва д а сервираш 100 гр. порция и да маркираш 1х35 лв. Кое не е ясно?
отговор Сигнализирай
Новини