IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плати си като поп - и ресторантьорите съдят клиента, поръчал скъпите стекове


Обратно в новината

Коментари Коментари

66
Пурко
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 0
Ако кажа на шефа че ще хоря на ресторант дали ще ми даде пестин лева аванс ?
отговор Сигнализирай
65
пабло куельо
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 2
когато готвача почне да изисква да му викат шеф е така !
отговор Сигнализирай
64
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 24 Не харесвам 8
Божее на половин век съм и до сега не съм чувал за такова нещо рибай това от теле с потекло ли е що не са искали документ за родословие все пак за тази цена трябва да се знае родата на телето
отговор Сигнализирай
63
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 4
Малий, колко са ни интелигентни ресторантьорите. Платили са си за статия, ама в съда няма как да мине номера. Клиентът е обявил колко е платил. Значи всеки който разкрие цената по ясен начил, правил "лоша" реклама. Ами вие *** черпаци сте длъжни да разкриете цената по ясен начин предварително пред всеки клиент. Което не сте направили, КЗП трябва да ви тресне глоба и после си търсете правата в който съд си щете.
отговор Сигнализирай
62
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 3
Алибег, готов ли си да ревеш на държавата, че нямате клиенти, А? Сами си го направихте с тая лакомия! Изгонихте си клиентите и сега готвите ли стачки?
отговор Сигнализирай
61
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 17
До 54 "Още една причина да не стъпвам в БГ ресторант" То на теб причината ти е, че не можеш да си позволиш стек рибай. Споко, то не е жизненоважно да ядеш стек рибай, спокойно можеш да се храниш и с нормална храна. Тези стекове са за ценители, които са си надвили на масрафа. Но и такива има и те ще ходят на ресторанти. Ти ако искаш продължавай да не стъпваш.
отговор Сигнализирай
60
ДВМ
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
кръчмарска !!!!
отговор Сигнализирай
59
Да го съдят!
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 13
На този клиент, с акъл на три месечно теле, му е обяснено предварително, че обявената цена в менюто, е за 100гр. сурово месо.Той, се е направил на "велик" и е поръчал (както сам каза) З бр. стекове, от най-голямите. Оттук на сетне, каквото и да говори, е без значение. Не по-малко нагли от него, са и медиите, които направиха предавания, отразявайки само неговите несвързани брътвежи. Правилно ще го съдят, но да съдят и трите основни Национални телевизии, които си правеха шоу на гъба на заведението
отговор Сигнализирай
58
Димата
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 4
Що не покажат за колко са купили стека на едро и дали наистина е от този вид!В Щатите съм ял рибай стек Блек Ангъс за 40 долара порцията в добро заведение ,в Англия също и мисля че беше около 30 паунда.Според мен от заведението лъжат на 100%!Най-вероятно става въпрос за обикновен стек.
отговор Сигнализирай
57
от пресата
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 3
В Нидерландия се намира Богомил Рангелов участник в петия сезон на "Hells Kitchen". Той работи в ресторант в град Алсмер и всеки ден борави с рибай стек Цената на един телешки рибай стек е на грамаж. Продава се на 150 или 200 грама съответно цената е 25 евро за 150 и 27,50 за 200 грама.
отговор Сигнализирай