IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плати си като поп - и ресторантьорите съдят клиента, поръчал скъпите стекове


Обратно в новината

Коментари Коментари

96
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 7
До Анонимен 94 Готвачите обясниха че месото се мери преди да се сготви, след като се сготви теглото и обема намалява поради изпарената вода от месото.
отговор Сигнализирай
95
До Петю
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
И сега я има на места за по 30 лева
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 0
В Бургас почти във всички ресторанти е напоссната цената на порция. Например - 35 лева за 500 грама в случая видях рибай стек с гарнитурата. Варненци са си умоооочковции отдавна и се правят на интересни.
отговор Сигнализирай
93
Петю
преди 1 година
Харесвам 24 Не харесвам 0
Абе хора някога през комунизма имаше мешана скара-пържола,наденичка,кебабче кюфте -никой не смяташе грамажи-2.50 лв беше-толкоз.
отговор Сигнализирай
92
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 13
До Анонимен 91 Стековете са фиксиран грамаж и не може да си поръчаш 100 или 200 грама, затова са маркирали на клиента няколко пъти по 100 гр за да отчетат цял стек. При насипните стоки където е обявена цена за 100 гр има смисъл да е така защото може да си поръчаш 100, 200, 300 гр, а тук със стека не може.
отговор Сигнализирай
91
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 4
Аз пък не мога да разбера как е гледал че са му донесли кило и половина месо и си е мислил, че е 300 грама?
отговор Сигнализирай
90
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 32 Не харесвам 3
Вече и цаца да не смееш да поръчаш на морето, цена "5 лв" ама било на брой рибка. Ако се оплачеш, ще те съдят. И наливната бира е цена за 100 мл.
отговор Сигнализирай
89
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 14
Като прочетеш цена на 100 грама, нормалното е да попиташ колко грама обикновено е една порция. Цени на грамаж често има на риби, които няма как да са удобно за клиента калибровани по размер, затова се пише цена на грамаж. В ракива случаи аз винаги питам колко грама е една порция и никога до сега не ми се е случвало да ме заблудят.
отговор Сигнализирай
88
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 10
Ресторантът не е магазин. Нормално е да имаш ориентировъчна цена за порция, което не пречи да я дадат по-точно на грамаж.
отговор Сигнализирай
87
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 24 Не харесвам 4
До Да го съдят! Тези стекове не ги е ял само той. Проблема е че в менюто не е написана крайната цена и на клиента това не е обяснено. Ресторантьорите в случая си правят лоша услуга и стават за смях. Показват колко са зле. Клиентите били ***, ми може и такива да има но не виждам ресторантьорите да са по-умни с тези подвеждания.
отговор Сигнализирай