IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Мажем отровен маргарин


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

25
Robin
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Вместо да купувате ***, които нашите РИОКОЗ и т.н. нямат правомощия да изследват, заложете на немското, австрийско и датско качество. Има страхотни немски масла. Надявам се, че техните слуйби имат правомощия не само да четат опаковката. Иначе от година-две знам, че маргарина си е е.. майката.
отговор Сигнализирай
24

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
През 60-те години на 19 век френският император Луи Наполеон III обявява награда за този, който създаде задоволителен заместител н а маслото., подходящ за използване от войската и ниските съсловия. Френският химик Иполит Меж-Морис изобретява вещество, наречено олеомаргарин, като наименованието по-късно е съкратено до маргарин
отговор Сигнализирай
23
vde
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
ами да ти кажа, не съм се цапал - месото го слагаш в купата на пасатора и буквално за 3 мин имаш кайма без да се цапаш.
отговор Сигнализирай
22

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Всичко е отровно - марули, краставици, домати, сирене, кренвирши, салам, маргарин!Я си яжте спокойно! Така или иначе всички ще се гътнем един ден! Пък и нямаме алтернатива за нещо качествено...!
отговор Сигнализирай
21
eli
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
хора, не ви ли омръзна от гадните "вестникарски бълвочи", какъв е тоя секретар който съобщава нещо без да обясни какво е???? Каква е тази простотия че палмовото масло се добива от нефт производни?? От палмово масло се прави био дизел, но той няма нищо общо с маргарина. Да кажат "компетентните" господа в кой от всичките видове маргарини има такова масло, от къде идва това масло и т.н. , че маргарина е вреден се знае, но най-малко вредно е палмовото масло в него. Преди колко години са правени тези изследвания 10 -20. Установих, че нашите компетентни органи изобщо не са компетентни и само всяват психози сред хората.
отговор Сигнализирай
20

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
По- добре атеросклероза, отколкото РАК!
отговор Сигнализирай
19

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Хубаво си направил, ама в много месарници го правят на място и не е нужно да се цапа човек.
отговор Сигнализирай
18
Аз
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Заколи си прасенцето, яж си чисто мезенце, мажи си филийките със свинка мас и хич не се плаши от холестерол. Със сигурност по-малко ще си навредиш от всичко изкуствено, което се продава.
отговор Сигнализирай
17
mitko
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Всяка храна е малко или повече отрова за организма
отговор Сигнализирай
16
vde
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Не съм 7, но когато ще е мезе гледам да е пъстарма, кренвирши също скоро не съм консумирал и гледам да ям месо, не че и двете не ги тъпчат с химии приживе, че и после, за да им нахакат Е-тата и разните му консерванти, но поне е место без примести от копитца, лой, рога и други подобни красоти (п.п. соята е скъпа и по рядко ще я срешнете).Пресен пример от снощи, ядяха ми се кюфтета обаче като знам какво има в готовата кайма просто ми се отщя да я купувам. В крайна сметка си взех 250гр телешко месесо и 250гр свинско смелих ги и си нправих кюфтета. Е мога с чисто сърце да кажа, че нямат АБСОЛЮТНО НИЩО с кюфтетата когато ги направя с готова купена кайма смес. Просто си имаха вкус на месо!Още един случй отпреди няколко дена - в жена ми си бяхме взели едно мляко около 25 декември, бяхме го забравили в хладилника и го намерихме на 10 февруари, всяко нормално мляко би трябвало да се развали до тогава, още повече че срока на годност му беше до 10 януари!!! И познайте напълно годно беше, нямаше нито мухъл нито мирис нито нищо, просо "нормално" мляо годно за консумация.Още един пример с млякото - когато бяха най-големите студове където нощем си ситгаше -15, пак едно мляко от събота на обяд го бях оставил на прозореца в офиса че навън все пак като хадилник и решавам да го изям понеделника и като всеки зрдавомислещ човек вкарвам го вътре и си мисля, че ще е станало на буца лед, все пак беше сутрин и беше около -8 а и стояло две нощи на клинч. ДА ама НЕ, отново млякото се беше много изстинало, но с консистенция на мляко и можеше да се изяде без да се налага да ползваш чук и длето, а съвсе обикновенна пластмасова лажица.
отговор Сигнализирай
Новини