IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ниските цени на хляба – индикатор за лошо качество


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

22
Потребител
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ти явно си един от тези или по точно искаш да си един от тези с С класите.Коплексирани чалгомани като теб под път и над път,ок дай ми пример кое му е *** както ти каза на хляба от 0.26ст примерно,каква е разликата между него и хляба от 1 левче да речем,при положение че като вкусови качества са еднакви,и после щети кажа нещо друго
отговор Сигнализирай
21
ХЛЕБАР
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
АМИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКАВСЕКИ САМ СИ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА СВОЕТО ПРОИЗВОДСТВОКОЙТО ИСКА ДА СТАВА ХЛЕБАРВСЕКИ ВТОРИ КАРА S КЛАСА ЗА 230 БОНА,СИПВА ДНЕСКА 150 ЛЕВА ГОРИВО,А ХЛЯБА МУ БИЛ СКЪП ХАХАХХАНА БЪЛГАРИНА ВСИЧКО МУ Е СКЪПО.А ЗАЩО НЕ ПРИЕМЕТЕ,ЧЕ ЦЕНИТЕ СА НОРМАЛНИ,А БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН. НАТИСКАЙТЕ ТАМ ШЕФОВЕТЕ СИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ ИЛИ РАБОТЕТЕ НА ПО ДВЕ МЕСТА (КАКТО ВСЕКИ В ЧУЖБИНА).ТОГАВА ПАРИТЕ МОЖЕ И ДА СТИГНАТ!ТОВА,ЧЕ НЯКОЙ *** НАПРАВИЛ ХЛЯБ ЗА 26 СТ И ДАЙ СЕГА ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С НЕГО. Е ПА ЯЖТЕ СИ *** ХЛЯБ.
отговор Сигнализирай
20
Underground
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Currefour ********* администратори
отговор Сигнализирай
19
Underground
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
преди два дни си взех хляб от за 0.26 стотинки мисля че беше,и да ви кажа неоткрих разлика от този който ми продават за левче в кварталният магазин.единственно разликата беше в опаковката,така че невиждам смисъла,а и не само за хляба се отнася всичко което консумираме от търговската мрежа е пълен таш***к.този народ е болен какво ли неби направил само и само да се замогне малко,ужас
отговор Сигнализирай
18

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
в Англия хляба има вкус на хартияте такъв хляб и за 20 цента да го пуснят няма да го купя
отговор Сигнализирай
17
Stratford
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ок. Съгласен съм донякъде, но я ми кажи тогава, защо има в Англия хляб по 40p. По твоята логика излиза, че е менте, а аз съм сигурен, че не е.
отговор Сигнализирай
16

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЯДАТ Л******,А НЕ ХЛЯБАЗ ОТ ГОДИНИ САМ СИ ПРАВЯ ХЛЯБА,ЗАЩОТО И ДА ИСКАШ ДА СИ КУПИШ ДОБЪР ХЛЯБ,ВЕЧЕ НЯМА ОТКЪДЕ - ТЕ ДОБРИТЕ ХЛЕБАРИ ХАЛИРАХА ОЩЕ ПО КОСТОВО ВРЕМЕ.
отговор Сигнализирай
15
бивш работник от общ
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Като чета мненията тук, не мога да остана равнодушен. Работел съм в " Хляб и хлебни изделия " ЕООД Бургас. Искам да споделя с вас че и там хляба не е с нужното качество. Слагат се подобрители и разни други *** за да може от брашно с гъгрици и ниски показатели да стане що годе приличен за продан хляб. А колко съм възмутен от диетичния хляб които се прави там и ще ви кажа защо, това е така защото вместо типово и ръжено брашно се работи с бяло брашно оцветено с малц и така се подвеждат хората. Спекулира се даже с болните които си мислят че ядът диетичен хляб. Е това е. Няма качество и контрол и във фирмите с общинско участие за съжаление. А за мръсотията просто не ми се коментира пък това е и друга тема. Нали?
отговор Сигнализирай
14

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Разни префърцунени селяни и селянки за да се правят на много отворени се хвърлят върху скъпото. Те демонстрират имане, а и избиват селските си комплекси, а нормално мислещите хора си избират хем добра цена, хем добро качество.
отговор Сигнализирай
13

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
прави са хоратааз вече като видя ниски цени и настръхваммомчета,разберете че качествено производство не се прави с ниски цени,машините най-малкото са скъпи и искат избиване години наредвсичко това е "made in мазата",където някакви черно-*** *** се опитват да направят евтин хляб и опита като гледам се оказва успешен :)кой ще ти вложи 2 милиона за професионална пекарна и ще продава за 50 стотинки хляб бе,няма такова нещоаз не знам колко от вас са правили хляб,но пробвайте да направите царевичен хляб и ще видите как става сбит,защото така трябва да бъде,а в Кауфланд е бухнал-правете си сметката колко е царевиченпшеничния като го гледам бая *** са сложили да го докарат такъв,кой знае каква генетично модифицирана пшеница ползват
отговор Сигнализирай
Новини