IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

5 знака, че месото е развалено


Обратно в новината

Коментари Коментари

20
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 0
Ако е увиснало и не се събира в М размер работен гащеризон, тогава е развалено и не може да помага на лозето.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 3
Тъз статия за русофилите ли е пак? Питам що се съмнявам, че има нормален човек който да не знае кога му се е развалило месото ахахахахаха.
отговор Сигнализирай
18
К9
преди 10 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Мислех да отговоря на глупостите ти в опит да те образова малко, но щом прочетох за "високата" влажност от 75 процента и алчността на търговците да ти оробутват вода, сушейки колбаси на такава влажност разбрах , че си дървен философ и няма смисъл да ти обяснявам каквото и да било. Прави си луканки по твоят начин и си живей живота.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Също така и влажността ти е прекалено висока, на 75% ги държат алчните търговци, които искат да пробутват вода на цената на месо, моята зимнина я правя на 60 до 65% докато загуби около 35% от водата
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
те и в америка каймата за бургери я мият с амоняк, че иначе половин америка ще изпука, но това е само заради ужасните условия в които това се извършва индустриално. това далеч не значи че всичката кайма трябва да се мие с амоняк, когато суровината и продукцията ти е на ниво няма нужда да тъпчех храната с отрови, само и само да може да я пробуташ легално без да те съдят...
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
До К9 мда по инерция написах нитрат, но да нитритната т.н. наречена розова сол визирам. Води до ракови заболявания, и не е нужда грам за приготвянето на сушени меса. Поколения наред не я ползваме и никога не сме имали проблем с пастърми, суджуци, наденици, салами или луканки. Законно е задължителна в индустрията с мотивацията повече печалби - от пробутване на разни застроели по витрините мярши до разболяване и лекуване на хората...
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
Тази "журналистка" има ли нещо, от което не разбира?
отговор Сигнализирай
13
К9
преди 10 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 1
До 17 Първо, аз говоря за нитрИтна, а не нитрАтна сол. Второ, тази сол е абсолютно задължителна, за да консумираш накрая безопасен продукт, който няма да те вкара в болница. И трето, след узряването на месото остатъчното количество нитрит в него е по-малко, отколкото в листо спанак.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
нитратната сол е изключително вредна, и задължителната и употреба в индустрията е един от методите да ни тровят. Нужна е за да преработват стари меса и да ги държат с месеци по рафтовете. За качествена домашна продукция нормално осоляване е напълно достатъчно.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 4
Яжте щурци и брашнени червеи да свиквате още отсега!месото ще бъде лукс и не за всеки и ще струва сума ти въглеродни кредити няма да можете да си позволите!
отговор Сигнализирай
Новини