IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Топла и с шоколад: 100 - [10L - 7F + C(k - C) + T(m - T)]/(S – E)


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

15
shark
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Kato niama xliab palchinki she iaden , no taia formula xich ne mi e po miarkata na tigancheto .... Da doide v nas britankata she smiata i she gotvi az she poxapvam . Bon apeti .
отговор Сигнализирай
14
anonimna
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
napravo se vtre6tix---ne bqx 4uvala do dnes takav izraz---sgore6tenostta na tigana---ne se uptrbqvav literaturen ezik--moje bi v nekoe zatanteno selze...
отговор Сигнализирай
13
10 стинки
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Новината е стара. Накрая се получава пет.
отговор Сигнализирай
12
Lora
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
пфф нищо не разбрах, дайте някоя рецепта поне, тая формула какво да я правя.
отговор Сигнализирай
11

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ъъъъ формулата е неточна и непълна. Не е отчетено броя на обръщанията на палачинката при печене. Сега почвам да я изчислявам и експериментирам :)
отговор Сигнализирай
10
Катма
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Може ли, ви питам, това да бъде някаква новина въобще?Хората правят палачинки от време оно и сега излиза, че някаква си жена едва ли не открила топлата вода! Ама много е смешно и в същото врем жалко.Моите палачинки и без формула си стават вкусни.Седнеш ли да готвиш по формули, става тя еднааа...
отговор Сигнализирай
9
Грую
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Това е точно като с формулата с дължината на х*я. Забъркваш буламач, печеш го на студен тиган, обаче палачинката е супер, защото тестото е престояло една седмица преди да бъде изшлякано в тигана...
отговор Сигнализирай
8
prostotiite
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
nomer 5, ostavi tazi gre6ka, gledai, 4e v edna formula imame merni edinici kato sgore6tenost, broi i vreme, koito nqma kak da figurirat zaedno i da se stigne do adekvaten izmeritel. ako sa indeksi e drugo, ama kak se iz4islqvat togava? prostotii. taq nqma koi da q iz4uka edno hubavo i da spre da se zanimava s gluposti.
отговор Сигнализирай
7
gandoni
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
На мене пък , една майстор готвачка ми каза , че докато клиентът и яде палачинката трябва да му се свири през това време за да могат звуковите вибрации да променят вкуса до тези 100 % ... - така и направихме , ама май технологията със свиренето и е грешна , защото като рекох да и ям палачинката.... - ми замириса на старо рибено каче с престояла хамсия...
отговор Сигнализирай
6
himika
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
a vsashtnost, ako nyama buchki v testoto, kakvo pravime, vsichko se preecakva...
отговор Сигнализирай
Новини