3 причини жените да слагат рога на мъжете

Какво ги кара да изневерят на някой, когото обичат?
Обновена: 6 яну 2018 07:30 | 5 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
54
3 причини жените да слагат рога на мъжете
Снимка: Instagram

И двата пола често прекрачват обещанията за вярност, които дават. Но причината за подобно решение при жените и при мъжете е различна.
 
Ето какви са трите основни причини за женската изневяра:
 
1. Не се чувства като приоритет

 
Жената усеща, че не е достатъчно важна за партньора си, че той рядко мисли за нея. В подобни моменти много дами не слагат край на отношенията, а търсят някой, който да запълни празнината и да утеши накърненото им его.
 
Изневярата повишава нивото на естроген у жената, който е женския полов хормон, свързан с овулацията и сексуалното поведение.
 
По този начин тя се чувства по-щастлива, защото има усещането, че някой се грижи за нея и я желае.

Останалите причини защо една жена би сложила рога на любимия мъж - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: жени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Сърбежа прави ебежа!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наполеон ги е разкрил много отдавна. Мюсюлманите също са го разбрали. Напоследък обаче дават много фира. На всеки два месеца на някоя *** и пръскат канчето с олово. Добре че не сме Арабия. Тогава щеше да има голяма реколта...
34
2
 
9
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
главното и основно обяснение не е много сложно -защото са устроени от природата да вдигат краката !
33
4
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
всичко живо се плющи като за последно, няма вече ценности или изкривяването е голяма. Царица парица е на власт - вадиш го дебел и голям и вдднага се вдигат краката .... за портофейла говоря
32
5
 
14
 
! Отговори
Чета и се чудя преди 6 години
Стигнах до извода, че мъжа си мисли, че изневярата е негово свещено право и никой не бива да му държи сметка.Ако обаче жената изневери, това означава, че тя е най-долната к/ва и не заслужава никаква милост.Някои дори отиват по далече и обявяват всички жени за развратни. За мъжа обаче не казват нищо.Народът обаче го е казал - "Каквото повикало, такова се обадило!"На никого ли нему идва наум, че при изневярата има двама извършители. Не е ли виновен и онзи, който посяга на чуждо?
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От моя скромен опит има два вида изневери: -заради самия секс, пиинали с колеги бля-бля и се наевали, -заради пъртньора и желанието да го прееват, правят го с убеждението , че са прави и че той си го е заслужил
30
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкуственият феминизъм е към края си. Ясно е,че Европа загива и бъдещето е на мюсюлманите. Но това си има и добри страни. Те ще ви избият от главата, всякакви мисли за "модерна жена"
29
1
 
27
 
! Отговори
И още една преди 6 години
четвърта причина:Ако се появи някой по-млад и надървен юнак,по-възможност не толкова акълия,колкото паралия,ето ти една чудесия?!?!?!
28
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КолинПълно е с такива. И на мен ми се е случвало да чукам една любовница, която приеспиваше децата в съседната стая и ми се обаждаше да и ходя на гости. Мъжът и работеше на смени и когато беше на работа го отменях. Понякога и се обаждаше по телефона, а аз е клатя лекичко, а тя му се обяснява и накрая му казва, че и се спи, дежурното "обичам те скъпи" и като затворят започва да се хили, като ***. Чяк на мен ми ставаше неудобно. Невероятна артистка и лисица беше.Такива са жените коварни...
27
6
 
31
 
! Отговори
Vai преди 6 години
Сега напишете причини защо застрелват жените като кучета..........Случаите ще зачестяват все повече.Всеки си плаща закуската,обеда и вечерята
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Никога не можеш да бъдеш сигурен по какво си пада жена ти. Ако ти се натиска да ти нахлузи една тутурутка, може да е щото и се ще някой друг, ама ония не и е вързал. Човещина.
25
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи сме набори с жена ти, което е добре. За размяна няма как да стане, защото моята не си пада по такива неща пък и аз си я лющя редовно нищо, че сме 23 г. заедно. Е не е както в началото, но всичко е в главата на човек. Малко винце, ракийка, узо, обстановка, свещи, туй-онуй заглушена светлина и работите се получават. Е някой път е изплющявам ей тъй понеже съм бил наточен на някоя друга, но не ми е вързала и моята го отнася. Тя доволна кво да праи, а аз не толкова, че не съм опънал другата...
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До от 26Хората пишат на майтап, никой не те подозира, че наистина предлагаш жена си.Да ти е жива и здрава.
23
7
 
7
 
! Отговори
от 26 преди 6 години
Жена ми е на 45, аз я намирам за хубава за възраста си, но сте ме разбрали грешно, не съм и сводник. Исках да кажа, че сексуалния мерак трудно или невъзможно се потдържа 20 години. А иначе в рамките на шегата можем да измислим едно турнирче на разменено гостуване. Ако си имате жени де.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до:Анонимен 26Снимката дава само частична информация.За 20 години брачен стаж дамата може да е станала много опитна. Това е от значение!
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До снайпераЗащо да му е некачествен продукта, бе?Възможно е *** да е хубава.
20
7
 
13
 
! Отговори
до:Анонимен 26 преди 6 години
Дай снимка на жена ти и ще преценя дали ще мога да те отменя няколко пъти. Пари не искам. Ще го направя, като за приятел от мъжка солидарност. Чакам снимка. Може и други колеги да се включат да помагат. Хора сме все пак и трябва да си помагаме в случай на нужда! ;)
19
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, знаете ли каква тегоба е след 20 години брак да си изпълняваш "съпружеските задължения" ? Не ме разбирайте погрешно. Обичам си жената, ама ми е като сестричка. Ако и се иска да кръшка намам нищо против друг да ми върши работата.
18
3
 
24
 
! Отговори
Минава полунощ, бе! преди 6 години
Тече последната от Караконджоловите нощи!Според старите вярвания на българите, 12-те нощи, започващи от Коледа, са аналог на западноевропейския Хелоуин. Вярвало се е, че през тези нощи бродят всякакви нечисти сили.Може би броди и онзи (онези), които са направили шесторното убийство!Затова не се мотайте през компютрите, ами заключете вратите, пуснете щорите, загасете лампите и се завийте през глава!Утре дядо поп ще хвърля кръста във водата, ще я "кръсти" и ще стане безопасно.Хайде, лека нощ!
17
3
 
16
 
! Отговори
Бухаха преди 6 години
Не знам какви са причините, но са благородни!