Тенденции при чантите за есента

Ето кое е хит сега
23 сеп 2024 19:52, Ивета Иванова
1
Тенденции при чантите за есента
Снимка: iStock/CentralITAlliance

 Есента е на прага ни. Знаем, че с всеки нов сезон, по традиция идват и нови тенденции в модния свят. Чантата е неразделна част от дамската визия - удобна е, практична, но и променя визията, стила ни, важна е, за да изглеждаме изискано. Какви са тенденциите при чантите през този есенен сезон? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 
Продълговати правоъгълни чанти
Минимализмът си отива през тази есен. Чантите трябва да изпъкват и тази тенденция е доказателство. Забравете за тънките чанти, сега на мода ще са продълговатите, широки чанти, които са във форма на правоъгълник. Те стоят много интересно и с тях определено ще правите впечатление. Продълговатите прагоъгълни чанти бяха забелязани на доста модни ревюта, включително такива на Proenza и Gucci. Може да са в кафяво, бежово, кремаво, черно, сиво, червено и т.н.

Чанти с леопардов принт
Едва ли има изненадани. Сигурно сте забелязали, че от месеци насам животинският принт е хит за дрехи, бански, маникюри. Сега това важи и за чантите. Но най-модерен е леопардовият принт. Задължително се сдобийте с чанта с такива багри. Така ще изглеждате като стилна, уверена в себе си дама, която обича лукса и знае какво иска. Освен това, леопардовите клинове, чорапогащници, блузи, палта, също са голям хит и ще се съчетават перфектно с чантите.
 
Чанти за китката
Ако все пак предпочитате по-минималистични чанти, това е вашият избор за есента. Сега модерни ще бъдат и чантите тип портмонета, които са с къса дръжка и се носят на китката или на сгъвката на ръката. Те са мини чанти, събират малко неща, но пък стоят изключително стилно и веднага изпъкват. Естествено, най-подходящи са за официални събития, когато сте с рокли, костюми и носите малко неща. Хит са за рожден ден, партита, нощи в дискотеката, сватби, тържества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Чантичката от снимката над статията си я купих през пролетта от Синсей. Много готини идеи. Благодаря!