Зодиите, за които есента ще е вълшебна

Вижте късметлиите
20 сеп 2024 21:15, Ивета Иванова
1
Зодиите, за които есента ще е вълшебна
Снимка: iStock/gpointstudio

 Есента е тук! Новият сезон се смята за един наистина вълшебен период. Изпращаме последните по-топли и слънчеви дни, наслаждаваме се на мекото време и златната есен - природата е толкова пъстра и красива тогава. В същото време по-късно идва по-хладното време, мъглите, във въздуха има една мистерия и мистика, чувстваме се като във вълшебен свят, Хелоуин носи празнично настроение. Радваме се на повече уютни, топли вечери вкъщи с любимите хора и любимите филми. Ето за кои зодии есента ще е наистина магична, според "Parade".

Везни
 
Тези зодии са наистина големи късметлии през тази есен. Още в началото на сезона е така. Венера е в техния знак до 23-и септември. Там тя е у дома си, защото тази планета ги управлява. Венера им носи благословии, сладка любов, късмет във връзките и отношенията, гладко общуване и хармония. Ще им е лесно да съчетават любовния живот, личните въпроси с работата/ученето, практичните въпроси. Когато техният сезон настъпи в края на месеца, те също са много щастливи. До 22-и октомври тези зодии ще постигнат растеж и ще имат успехи. Ще се научат да обичат себе си.

Скорпион
 
Просто са в своята си стихия през есента. Това е техният сезон, те го обожават, любимият период от годината им е. В свои води са. Сезонът на Скорпиона започва на 23-и октомври и завършва на 22-и ноември. Тогава те имат най-много късмет. Стават по-уверени в себе си, много харизматични, оптимизмът влиза в живота им и така им се случват по-хубави неща. Дори походката им става магична, много чаровни и уверени са. Интуицията им се засилва в периода и знаят какво да направят. Готови са за трансформация, да се сбогуват със старото, да премахнат нещата, които не им трябват и да посрещнат нова, по-добра версия на себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции при маникюрите за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Врачката Не позна :)))