Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 октомври

Раците ще следват интуицията си
24 окт 2022 08:00, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 октомври
Снимка: Istock

Последната седмица на октомври ще бъде силно вдъхновяваща за любовта. Това ще се дължи на слънчевото затъмнение в знака на Скорпион, което носи за всички ни големи крачки в любовен план. Някои стари неща, които не са работещи за нас е време да си отидат. Юпитер отново влиза в знака на Риби, помагайки ни да изградим дълбока емоционална връзка с партньора си. Ще придобием и по-дълбока представа за нашите отношения с минали, настоящи и бъдещи партньори.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овенът ще бъде готов на промяна. Ако сте се притеснявали да говорите с любовен интерес или любимия ви човек относно въпроси, относно взаимоотношенията ви, то това може да се промени. Слънчевото затъмнение подчертава вашия 8-и дом на интимността и вие сте готови за промяна. В същото време вашата управляваща планета – Марс, ще стане ретроградна в края на седмицата. Може да е по-трудно да предприемете действия, за да получите това, което искате в любовта. Имайте търпение.

Телец

Това е вашето време за любов, Телци, определено не пропускайте да се възползвате от това. Зашеметяващо слънчево затъмнение попада във вашия партньорски сектор. Неговата сила може да ви донесе любовна връзка, която да има цялата дълбочина и страст, от които се нуждаете.

Тези, които вече са обвързани може да очакват задълбочаване на взаимоотношенията, да стартират някакво начинание за подобряване на общите ви финанси. Бъдете търпеливи със себе си. Марс става ретрограден във вашия сектор на доходите. Печалбата – независимо дали е под формата на любов или пари, може да ви отнеме известно време.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци може да се чувстват по-объркани от обикновено, когато става въпрос за любовта на този етап. Всъщност може да разберете, че това е подходящият момент да запазите енергията си и да се съсредоточите само върху това, което е абсолютно необходимо.

Ако не получавате онова, от което се нуждаете от преследване на романтични взаимоотношения, може просто да се откажете от тях. Марс – планетата на амбицията и страстта, става ретроградна във вашия знак. Това е доста важно за Близнаците, тъй като означава способността ви да направите голяма корекция в начина, по който преследвате желанията си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари