Сезонът на Скорпиона настъпи, какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
23 окт 2024 18:56, Ивета Иванова
2
Сезонът на Скорпиона настъпи, какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/NBeauty

 Сезонът на Скорпиона вече е тук! Той започва на 23-и октомври и продължава до 22-и ноември. Есента е в разгара си, Хелоуин наближава, във въздуха има мистерия, но и известно напрежение. Сега ставаме по-страстни, емоционални, потайни, но и търсим истината. Фокусираме се над вътрешния си свят и над чувствата си. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са в свои води и ще имат много късмет през периода. А неподвижните знаци Телец, Лъв и Водолей ще се сблъскат с преживявания, които носят доза напрежение. Ето какво да очаква всяка зодия от сезона, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
През периода на показ излизат някои от най-дълбоките им емоции. Това включва и позитивни, като страст, креативност, любов. Но и Овните прекалено много ще се фокусират и над негативните - ревност, гняв, омраза. Това важи най-вече за връзките. Ако нещата са добре между тях и партньора, сега любовта и привързаността стават по-силни. Но, ако са в токсична и нездравословна връзка, сега гнева ще ги владее, а и ще останат наранени. Независимо какво чувстват, не трябва да го таят в себе си, а да го излеят.

Телец
 
Сезонът на Скорпиона е любовен сезон за тях. В тон с времето, просто искат да се сгушат в партньора на дивана и да се радват на уюта. Фокусират се най-вече над връзките - с най-добрия приятел, с половинката, с колегите, дори и със съперниците. Новите връзки, които създават сега, ще са силни и дългосрочни. А съществуващите връзки, върху които се съсредоточат, ще станат по-дълбоки, Телците ще изпитват повече сигурност. Чудесен период да се помирят с враг, не е казано, че трябва да стават приятели с него, но да правят повече компромиси.

Близнаци
 
Ще има много малко време за забавления и игри по време на сезона на Скорпиона. Сега Близнаците трябва да са сериозни, продуктивни и практични. Има някои сфери в живота им, в които цари хаос, трябва да оправят това и да се справят с бъркотията. Може да става дума за социалния им живот, за работата, за здравето. Нека подредят нещата. Чудесен момент да се откажат от лоши навици - пушене, пиене на алкохол и т.н. Ако сега си създадат здравословни навици, като спортуване и здравословно хранене, ще успеят дълго да ги прилагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Тенгри кан преди 18 минути
Сезона на Любовта;))) Всякакви задръжки, свалете на пода;)))
1
2
 
0
 
! Отговори
Астролог преди 2 часа
Много внимавай в този период.Между Скорпион и Стрелец се намира 13.та зодия Змиеносец,а тя ,еее.