Кои 5 зодии са най-токсични?

Овенът винаги накланя везните в своя полза
27 окт 2022 17:45, Теодора Драгоева
5
Кои 5 зодии са най-токсични?
Снимка: iStock

Прекарвали ли сте някога време с някого, който ви омаловажава или се възползва от вас? Ако е така, има шанс да си имате работа с токсичен човек. Егоцентризмът, манипулацията, негативизмът, критикуването и командването са само няколко отличителни черти на токсичните хора. И чрез действията си те често могат да накарат околните да се почувстват малки и незначителни. Разбира се, всеки човек има своите моменти, в които не е в настроение и е склонен да се държи по-лошо, но има няколко зодиакални знака, при които това се случва твърде често или редовно.

Прочетете, за да разберете кои са 5-те най-токсични зодии според астролозите:

Скорпион

Скорпионите често имат репутацията на осъдителни и студени хора. Обикновено личностите от този воден знак не се притесняват да се държат по-грубо или надменно. Те гледат на живота с циничен манталитет – за тях чашата винаги е полупразна. Скорпионите са склонни да се оплакват много, често са в лошо настроение и като цяло са склонни да виждат негативите в ситуацията, а не позитивите. Освен това Скорпионите са склонни да търсят недостатъци в плановете и/или идеите на другите хора в опит да ги подтикнат към съмнение или да ги потиснат. И няма такова нещо като просто несъгласие с този знак: за Скорпионите тяхната гледна точка е магистралата, а всичко друго са криви пътечки.

Водолей

Водолеят е известен като бунтаря на зодиака, което означава, че не се страхува да бъде груб с другите, ако смята, че това е наложително. Тази зодия се управлява от Уран – планетата на аутсайдерите. Затова и Водолеят не се старае да впечатлява хората около себе си. Всъщност той изглежда намира радост в разклащането на социалните норми и схващания. Освен това той обича да печели надмощие над другите – обича да дава акъл на другите, да поставя хората на мястото им и т. н. Водолеите знаят, че са умни и ще направят всичко по силите си, за да се уверят, че и вие го разбирате.

Кои са другите най-токсични зодии, разберете от Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодиитоксични
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Гай Баню преди 1 година
Тия оти не пишат за жената Стрелец каква отрова е и колко е токсична? Я колко съм патил от такава - мани,мани....
4
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Вие отдолу сте аматьори
3
0
 
2
 
! Отговори
ф преди 1 година
До За оправияИ ако не е уреден трябва да трови животът на останалите ли?
2
2
 
0
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Защо някои хора искат аз да бъда в ада на живота а не в раят на живота ?
1
2
 
2
 
! Отговори
За оправия преди 1 година
Човек за да спре да бъде токсичен, значи трябва живота му да бде уреден в позитивен и райски вариант ! Хайде, пророци са казали че има рай, хайде тогава раят да бъде изграден истински , а не фалшиво ! НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ?!