Ако той прави тези 5 неща, означава че е влюбен

Имате истинско добро приятелство
12 яну 2023 22:45, Михаела Лазарова
23
Ако той прави тези 5 неща, означава че е влюбен
Снимка: Istock

Когато мъжете са влюбени, те се държат различно от начина, по който се държат с всички останали жени, към които не изпитват чувства. Може би от самото начало сте усещали чувствата му, придавали сте смисъл на някои жестове, превръщайки ги в любов във вашата глава, а те са били по-скоро привързаност, страст, внимание, което няма общо с любовта.

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

Всички тези знаци могат да са объркващи, смесени, да дават погрешни сигнали и да ви заблудят. Но има и безапелационни признаци, които със сигурност показват, че мъжът до вас е истински дълбоко влюбен във вас.

Кои са най-явните знаци, че той е дълбоко и истински влюбен? Кои са 5-те неща, които само истински влюбен мъж прави?

1. Той показва отдаденост без да очаква това да доведе до секс.

Ще усетите дали чувствата му са повърхностни по това дали очаква да получава секс в замяна на жестове. Мъжете, които не са влюбени и не изпитват особено дълбоки чувства, а държат емоциите си на повърхността, обикновено очакват да получат секс в замяна. Това е сериозен ориентир за намеренията и чувствата на вашия партньор.

2. Имате дълбоки и интересни разговори.

Влюбеният мъж се интересува от разбиранията ви, миналото ви, целите ви за бъдещето, мнението ви, изобщо всичко. Дълбокият интерес буди желание да ви опознае по-добре, а това се случва най-добре чрез дълбоки и интересни разговори.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мажете тичат след вас, когато усетят, че ще има някаква полза от вас. Няма любов, всичко е демагогия!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3.Преобращат кащата на родителите й уж да тарсят **миналото на жената**, а самото свое пиянсско и курварско минало го **забравят**
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да опознаеш човека(и пак не е сигурно), трябва да изядеш една торба сол..Мажете, за да скрият черните си петна от автобиографията си какво правят : 1. Вкарват жената, колкото могат по-барзо в леглото. 2. Постоянно мранкат жената да ги заведе сред приятелите й, за да се разчуе, че той е **голям маж**, след което си мисли, че ще изнудва родителите й и нея. Ужасни мрасници, опиянчени от ДС.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6 ___ Ами ако той по няколко пъти месечно иска от нея по 50 лв и после "от разсеяност" забравя да ги върне? Това на какво е знак? Ако питат него, той ще заяви, че винаги отправя такава молба към нея, защото много я обича и знае, че тя е човекът, на когото може да разчита.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да следиш, слухтиш и тормозиш не е любов. Той търси друго. Какви взаимоотношения може да се очакват с такъв човек?
8
8
 
5
 
! Отговори
Петя преди 1 година
На мъжете само разиграване на коня ги оправя. Да тичат по Вас, като паленце.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Времето ще покаже.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви подхвърля 50 лв. на леглото преди да си тръгне.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Облизва портрета на Путин
4
5
 
6
 
! Отговори
За първото нещо преди 1 година
Мишето се лъже.Щом е влюбен, той разчита да стигнете до секс и ако питате него, колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре ще бъде.Остава вие правилно да си изиграете картите, за да не се окажете в позицията на салфетка за еднократна употреба или играчка, която бързо омръзва.Колкото и да е влюбен във вас, той не е сляп и подсъзнателно си отбелязва всяка привлекателна жена, която се изпречи пред него. Преценете дали заради вас би жертвал възможността де се опита да завоюва всяка една от тях
3
1
 
2
 
! Отговори
Ако прави 7 неща преди 1 година
Ако иска и " майка си " и " баща си " значи докрая на живота си ще ви обича ...
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Той показва отдаденост без да очаква това да доведе до секс" - Самод ето се питате, дали е влщбен.Ако не ви пуаше, нямаше да има нищо, което да доведе до секс (освен ако не ств ***).
1
8
 
11
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Моят явно е много силно влюбен. Още на първата ни среща ми прекопа задният двор, по-скоро бе дълбока есенна оран. Иначе много не сме си говорили.