Зодиите, които крият чувствата си

Вижте кои са те
31 авг 2023 16:52, Ивета Иванова
4
Зодиите, които крият чувствата си
Снимка: iStock/Antonio_Diaz

Част от хората не обичат да говорят много за чувствата си и стремежите си. Те ги пазят за себе си, таят ги, не ги споделят и често това, което чувстват и усещат, остава в тайна за околните. Кои зодии са такива? Ето отговорът на "Pink Villa".

Стрелец
 
Тези зодии се мислят за магьосници, които имат много трикове. Когато разкрият картите си и споделят какво мислят/чувстват, те сякаш наистина изнасят вълшебно представление, което идва в подходящото време. Оставят всички изненадани. Те се радват на живота и се забавляват, но и стратегически измислят ходовете си. Тактични са, не говорят за планове и чувства, движат се според собственото си темпо. Пазят тайните на другите и своите собствени. Може да са общителни и приятелски настроени, но емоциите им са загадка. Енигматични са, показват се като весели и се пазят, затова не споделят много.

Козирог
 
За тези зодии емоциите и чувствата са като едни деликатни цветя. Те ги пазят много, не ги пускат навън. Така се предпазват от неочаквани обрати, неразбирателства и нараняване. Те са стоици, сериозни, лицето им почти никога не издава емоции. Мили са с приятелите, но целите им, стремежите им, чувствата им остават скрити дори за близките хора. Имат голям приятелски кръг в училище, университета, но много малко хора знаят техни тайни. Козирозите предпочитат да говорят за мечтите си, когато вече са ги постигнали. Уверени са, не обичат да се показват като уязвими.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
... преди 1 година
i az .