Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода
6 авг 2024 14:42, Ивета Иванова
8
Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/FlashMyPixel

Планетата на технологиите, комуникациите и транспорта Меркурий започва ретроградното си движение в знака на Дева на 5-и август. От 14-и август Меркурий е ретрограден в Лъв и ще стане директен чак на 28-и август. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Hindustan Times".


Овен
Ретроградният Меркурий в Дева ще повлияе на работата им, здравето им, ежедневната рутина. Може да се чувстват пренатоварени, сякаш вършат прекалено много неща или пък да нямат мотивация да останат активни. Нека намерят начин да направят работата и здравословните навици такива, на които могат да се наслаждават. Така нещата ще станат по-лесни. По време на ретроградното движение в Лъв ще разсъждават върху това как живеят живота си. Дали напълно се наслаждават на удоволствията на живота, дали пък някога не прекаляват с тях? Хубаво е да се радват на живота, но ако прекаляват, после няма да им е сладко.

Телец
По време на ретроградното движение в Дева ще осъзнаят, че това, че прекалено много съдят себе си и другите, може да пречи на щастието им. Може да спират себе си и да не се наслаждават на разни неща, само защото са изплашени какво ще си помислят другите. Това ще създаде напрежение в любовния им живот. Нека с партньора си припомнят защо се обичат един друг. През втората половина емоциите излизат на повърхността. Може да се чувстват изгубени, изоставени от семейството, не на място вкъщи. Нека не слагат нови неща в дома сега, а да си припомнят връзката със старите ценни предмети и с роднините.

Близнаци
През първата половина може да се сблъскат със семейни проблеми. Да очакват неразбирателства, проблеми с комуникацията и малко драма. Те държат на мнението си и имат остър, пиперлив език - да внимават, може да кажат нещо, за което после ще съжаляват. Да не говорят на теми, които ще предизвикат спорове. През втората половина ще усещат, че гласът им не се чува. Те са много добри в общуването, но сякаш никой не ги слуша сега. Вместо да налагат мненията и вижданията си, да се фокусират над своята интелигентност и острия си ум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Da govragna ma nmakaiti ko sa kajat orata aaaaa
5
2
 
2
 
! Отговори
Тая преди 1 месец
иди0тщина с тоя ретрограден Меркурий не се ли итърка вече?
4
4
 
6
 
! Отговори
То над България преди 1 месец
все е ретрограден тоя меркурий :D
3
7
 
4
 
! Отговори
Питайте преди 1 месец
Бо Тик Вун - той е Експерт по Ретрограден Меркурий!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РЕТРОГРАДНИТЕ планети са само една ОПТИЧЕСКА измама, когато са гледани от Земята. Затова Не може нещо, което е ИЛЮЗИЯ да повлияе Реално на каквото и да било. Но може ВНУШЕНИЕТО, че уж повлиява, наистина да повлияе на хора със слаба психика.:)))
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слънце въздух она низъм здрав и бодър организъм :)))